- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
sekli
addikt
?
-
sekli
addikt
?
-
sekli
addikt
senkinek sincs ötlete?
-
sekli
addikt
Na egy kicsit rég volt..., ma beraktam újra a kártyát, csak kíváncsiságból, és elindítottam a kororaa XGL live CD-t, ami tökéletesen minden grafikai hiba nélkül ment..., előtte a szöveges bootscreen rossz volt, meg szét volt esve, de a linux tökéletes volt...
egyre komplexebb a hiba... -
sekli
addikt
Hello
Van egy Radeon 9500-at, úgy tudom, hogy 256bit-es, a problémám az, hogy amikor berakom a gépbe, akkor a kép (alaplap biosa, és windows bootscreen) szétesik, felraktam egy teljesen új windowst, akkor a windowsban jó a kép, de a bootscreen továbbra is ''szétesik''. a Catalyst-ot ha felrakom utána nem indul el a Windows csak VGA-módban. Megpróbálkoztam megnézni, hogy milyen bios van benne, azt írta az atiflash, hogy R300/R500, ezt nem teljesen értem... Az AIDA32 4pipeline-os 128MB-os 128bit-esnek ''látja'', Rivatunner semmire sem jó a catalyst nélkül. Amikor letöltöttem egy Radeon 9500nonpro bios-t, és ráflasheltem, akkor is maradt ugyan ez a hiba, gondoltam lehet, hogy a hűtő nem elég jó, rátettem egy Zalman heatpipe hűtőt, de semmi sem változott.
Mi lehet a baj segítsetek! Mitől esik szét a kép? Miért nem megy a Catalyst-tal?
Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest