- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Dead_slow
tag
Nekem a Radeon 9500-at kiválasztva a 9.1-est ajánlja fel az ATI oldala :[link]
Azért, ha találok régebbit belinkelem.
-
mcclode
tag
Hy ALL!!!!!!!!
Volna egy 9500 radeonom(AGP) aminek nem talok drivert.segítene valki.
AMD oldalrol probáltam de nem jó.A win alapbol felismeri csak azért nem teljes a kari szerintem -
sekli
addikt
?
-
sekli
addikt
?
-
sekli
addikt
senkinek sincs ötlete?
-
sekli
addikt
Na egy kicsit rég volt..., ma beraktam újra a kártyát, csak kíváncsiságból, és elindítottam a kororaa XGL live CD-t, ami tökéletesen minden grafikai hiba nélkül ment..., előtte a szöveges bootscreen rossz volt, meg szét volt esve, de a linux tökéletes volt...
egyre komplexebb a hiba... -
szokei
tag
nekem is lenne egy eladó 9500-as kártya sajna nem tudom ,hogy megy-e a 8 pipe ,de megnézem ha leírjátok honnan mit szedjek le hozzá és mit csináljak hogy bekapcsolódjon a +4 szalag
-
zso73
veterán
válasz
Silencer83 #6 üzenetére
Kár, hogy a cimbim nem jár ide! Drolland! Ő ezeket vágja.
-
L_ajos
őstag
Szia. Alapjába véve lehet a hiba maga a kártya hibás működése. Én ugy tom hogy ez lehet memóri probléma. Lehet a ramok hibáznak a kártyán. Nekem egy 9700Pro volt ilyen és az memós volt. Ha garos még akkor gyorsan vidd vissza. Vagy próbáld meg egy másik konfigba hogy mit művel
-
sekli
addikt
Hello
Van egy Radeon 9500-at, úgy tudom, hogy 256bit-es, a problémám az, hogy amikor berakom a gépbe, akkor a kép (alaplap biosa, és windows bootscreen) szétesik, felraktam egy teljesen új windowst, akkor a windowsban jó a kép, de a bootscreen továbbra is ''szétesik''. a Catalyst-ot ha felrakom utána nem indul el a Windows csak VGA-módban. Megpróbálkoztam megnézni, hogy milyen bios van benne, azt írta az atiflash, hogy R300/R500, ezt nem teljesen értem... Az AIDA32 4pipeline-os 128MB-os 128bit-esnek ''látja'', Rivatunner semmire sem jó a catalyst nélkül. Amikor letöltöttem egy Radeon 9500nonpro bios-t, és ráflasheltem, akkor is maradt ugyan ez a hiba, gondoltam lehet, hogy a hűtő nem elég jó, rátettem egy Zalman heatpipe hűtőt, de semmi sem változott.
Mi lehet a baj segítsetek! Mitől esik szét a kép? Miért nem megy a Catalyst-tal?
Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Canon EOS DSLR topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest