- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
Sziasztok.
Valaki be tudna nekem linkelni, vagy ide feltölteni használható GPU-Z screenshotot a Mobility HD 5470-ről? Amit eddig találtam tesztekben és a Google-ben, azok mind 0.3.x verzióval készültek, ami nem ismeri fel (0 shader, 0 MB memória, stb). Előre is köszönöm.
Ezenkívül, ha valakinek van ilyen, írna pár szót róla?Főleg HL2 Ep2, Dirt 2, NFS: Shift, talán még Crysis eredményekre vagyok kíváncsi, de bármi lényeges jöhet.
Teszteket olvastam róla, de mindben vagy annyira minimális bellításokon próbálták, hogy 60-70 FPS-t ment, vagy annyira felvették a felbontást, hogy 4-5 FPS-t sem ért el. Engem pedig inkább az foglalkoztat, hogy milyen beállításokon lehet ezzel a kártyával normálisan játszani.
Hála a segítségért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest