- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
Aktív témák
-
Hi!
Valaki tudna olyan ATI szoftvert mondani, ami tudja kezelni a monitor frissítési beállításait, valamint a GAMMA állítást is (bill. kombinációról) ? -
khalox
őstag
http://www.omegadrivers.net/
Bővebben: link
Ati Radeon .> Win2k XP -> mirrors (v4.12b) -
khalox
őstag
-
Apophis
őstag
Csak azért is UPolok még 1-et! Nem létezik, hogy senki nem tudja!
Pedig szükségem lenne a beállításokra! -
Apophis
őstag
Senki nem tud semmit? Már felraktam a Net frame akármit angolul, a Control Panelt, A Control Centert, mindkettőt, semmi. Nem indul el semmi, nem tudom állítgatni a VGA-mat. Valaki csak megoldotta már.
-
Apophis
őstag
Fel!!!
-
Apophis
őstag
Valaki segíthetne, mert sztem most 4X-as AA van beállítva, és körülményes játszani.
-
Apophis
őstag
Nekem felmennek gond nélkül, de nem tudok hozzáférni a 3D beéllításokhoz! Hiába kattintok a ControlCenter iconra, semmi, a tulajdonságok/beállítások/speciálisnál meg nincsenek meg a megszokott menüpontok. Mi a francot rontottam el???
-
Cyberslider
őstag
Megvan a megoldás...
Először is a topic címe rossz,mert ami hibás,az a CONTROL CENTER-es változat. A régebbi,az a control paneles,és az felmegy.
Tehát ahhoz,hogy probléma nélkül felmenjen a winre a control centeres verzió, fent kell lennie a .net keretrendszernek. (1.1,valamint már van hozzá sp1 is)
Tehát .net keretrendszer 1.1+.net service pack 1
Bár ez nekem eddig is fent volt,és nem működött,a megoldás: nem szabad feltenni a .net csomag ''magyarítását'' !!!!! Ha felteszem,vége,nem megy fel. Ha nincs,akkor gond nélkül megy!
A magyarosításnak amúgy nem sok értelme van. Nyugodtan ki lehet hagyni.
[Szerkesztve] -
Cyberslider
őstag
Nekem se megy.. Indul a win,és mindjárt hibaüzenettel elszáll.
Mit rakjak fel,hogy tudjam használni a tv kimenetet stb? Melyik régebbit? Mi volt a control panel előtt? Vagy control center előtt a control panel? Vagy hogyanyűbe van?)
-
Orc
senior tag
Egyébként a 4.12beta+ CC sem megy, ugyanaz a hiba, el se indul.
-
Orc
senior tag
Egy hajóban evezünk...
-
killahdrums
senior tag
Nekem is ugyanaz a problémám... ráklikkelek és egy felpörgetés, aztán semmi!!!
Engem is nagyon érdekelne, hogy miért van ez... -
Orc
senior tag
-
Mr.Skyline
senior tag
oksika én is még mindig szenvedek ill. már nemmozgat majd ha lesz megoldás akkor esetleg fog érdekelni, eddigis megvoltam CC nélkül ezután is megleszek
-
Orc
senior tag
Hiába dobom fel, nagyon gyorsan visszaesik.
-
Orc
senior tag
UP!
-
Orc
senior tag
válasz
Mr.Skyline #22 üzenetére
A megoldás számodra, legalábbis nekem ez segített: futtattam a services.mscfájlt és ott elindítottam ideiglenesen ezeket, de úgy, hogy kézi modban maradjanak, tehát a következő indulásnál ne töltődjenek be:Automatikus frissítés,Háttérben futó intelligens átviteli szolgáltatás (BITS),Eseménynapló
Ezt a procedúrát megcsináltam, majd újraindítottam a gépem és láss csodát. Aztán megint reboot és nem müködött a cc, ezért újból az egészet, ezek után már véglegesen müködött. Csak a 4.11-es driver installálása tette tönkre, azóta se megy nekem. Tehát ha tud valaki SEGÍTSEN, még csak hibaüzenetet se kapok, mint elötte. -
Orc
senior tag
UP!
-
Orc
senior tag
válasz
Mr.Skyline #19 üzenetére
Még mindig nem megy, pedig sokat szórakoztam vele. Neked is ugyanez a problémád? Tehát minden hibaüzenet nélkül nem tölti be?
-
Orc
senior tag
Ezekszerint csak nálam jönnek ki a CC hibái?
-
Orc
senior tag
UP!
-
Orc
senior tag
UP!
-
Orc
senior tag
Most feltettem a 4.11 végleges változatát a CC, vel együtt. De a rohadt cc baromira nem akar müködni, biztos nagyon negatív a külső besugárzásom. Amikor elindítom a vinyó dolgozik pár másodpercik, de nem nyitja meg a kezelőpultot, semmit sem csinál a gépem. Ennyire szar ez a CC? Ez mostmár túlmutat a személyes hibáimon...
-
zoltansz
tag
Most akkor melyik a legjobb ati driver?
-
YuBully
csendes tag
valoszinuleg azert, mert a Windows-ban a felhasznalod nem Administrator tipusu, hanem Limited
-
Orc
senior tag
UP!
-
Orc
senior tag
Ezt a hibaüzenetet kaptam:
Mi a megoldás?Köszi. -
Ekváádor
őstag
válasz
detroit2004 #1 üzenetére
Rakd fel a .NET 1.1-et azzal menni fog.
[Szerkesztve] -
lol
senior tag
válasz
detroit2004 #1 üzenetére
tedd fel az sp2-t nekem az segített... amugy jobb fent találod a keresőt, igen hasznos szerkezet
-
detroit2004
csendes tag
ezt a programot feltelepítettem de nem működik.
inicializálási hibát ír ki.
Ati catalyst control center (45MB-os 4.9-es versióval)
ez a program teljes neve
Ati connect 3d 9600xt van
Valakinek sikerült már beállítani?
Vagy normálisan ellindítani?
Várom észrevételeiteket
és tanácsotokat!
letöltési cím: http://www.drivers.hu/drv_dwnload.php?id=18385
Segítsetek!!!
Mi akar ez a program lenni?
Aktív témák
Hirdetés
- Total Commander
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest