- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Re-Tech
aktív tag
Sziasztok!
Többek tanácsára beruháztam egy 1 Gb-os Vapor-Xes 4850es kariba, Tegnap megpróbáltam belőni, de némi bonyadalmam támadt.
Amit tettem:
- A régi rendszerről leszedtem az ATTt, CCCt és a drivert. Ezután kikapcs.
- Régi kártya ki, új kártya be, tápcsatira ráköt stb.
- Gép indít, automata driver kereső kilő és ezután setup exevel feltettem csak a 9.5ös drivert, CCC nélkül. reboot.
- 1.3-as ATT felment utána, reboot.Ezek után látszólag minden klafa volt, fumark szépen generálta a szőrös fánkot és megnyugodtam nagyjából. Viszont amikor másik 3Ds alkalmazást akartam indítani, Wow vagy Far Cry, egészen egyszerűen nem csinál semmit, elindítja az alkalmazást majd kb. azonnal ki is lövi magát?!? Ez mitől lehet?
Win XP SP2 Profot használok DX9-el, szükséges lenne a 10.1-es DX esetleg? Ami még feltűnt az az, hogy 32 bites oprendszer és 4 Gb RAM mellett nem csökkent a windows számára megcímezhető memória az előző 256 Mbos karihoz képest, most is 3.5 gigát lát a win. Bevallom, ismereteim hiányosak ezen a téren, de nem kevesebbet kellene látni a windowsnak az 1 gb-os video memo miatt?
Ezen kívül a HDMI audioba sem tudtam életet lehelni valami miatt, az AMD oldalán lévő 2 progi közül az Microsoft UAA HDMI Audio Class Drivert feltéve a "PCI Device" helyett valami "HDMI Audio Device" nem működik még, (sárga felkiáltójel eszközkezelőben) a második AMD féle ATI HDMI Audio Driver pedig telepítés közbeni hibával áll le mindig.
Frankó lenne, ha valahogy életet tudnék lehelni a HDMI kimenetbe is, előbb-utóbb szükség lehet rá és egyébként sem szeretem az elvarratlan szálakatDe a legfontosabb kérdés még minfig az, hogy miért lépnek ki a programok, ha elindítom őket?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android szakmai topik
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- GeForce RT X 3080 Gaming x TRIO 10 G
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest