- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
keIdor
titán
Sajnos igen... az a baj, hogy a PS3-ban egy moddolt G70 van és eléggé visszafogja a gépet... a Cell-el meg az a baj, (szerintem) hogy fölöslegesen sok egy konzolnak. A Cell inkább tényleg munkára kell(ene) csak... Az Intel a Dunnington-t se viszi Desktop-ra és pont azért, mert fölösleges.
Az Xbox360 sokkal jobb játékra, eleve bőven elég a 3 magos CPU és az R500. R500 nagy előnye ugye a Tesszeláció.
Én végülis négy ok miatt választottam mégis PS3-at.
- 1., szerintem sokkal jobb exklúzív játékok vannak rá. Halo 3 engem speciel annyira nem érdekel, viszont a Metal Gear Solid 4 kihagyhatatlan... Gran Tourismo 5-el együtt!
- 2., Xbox360-ból nagyon sok hibásodik meg, szvsz igénytelen munka. Igaz az Elite (itt már van HDMI) változat már eléggé minőségi, de 100k-t szerintem nem ér meg az Xbox360 pont az 1.,-es pont miatt!
- 3., Blu-Ray! Ez késöbb jól jöhet!
- 4., HDMIMás: Új topicot én is támogatom, mert ez már szarrá van OFF-olva... (aminek én is részese vagyok)
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Steam topic
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest