- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
fanfany65
tag
-
-
HSM
félisten
A GPU hőmérsékletét a Catalyst Control Center is kiírja az OverDrive fülön, de a GPU-Z is megteszi.
Amúgy a 3DMARK06 egy fos, gondolom azzal teszteltél.... Nekem egy tuningos 3870-re 13700 pontot dobott, tuningolt 4850-re (720/1050) pedig 14400-at... Nevetséges...
Amúgy nagyon procifüggő a pontszám, én nem foglalkoznék vele.
(#27309) DigitXT :
Nálam amúgy a SM pontszámok sem nőttek nagyon, pedig érezhetően gyorsabb a kártya... Pl Crysis +40% sebesség, 3dmark +6-8%
Azt meg sem merem nézni, tuning nélkül mit adna, mikor utoljára próbáltam 10 000 pont alá lepontozta a zsír új 3870-em, elég sokkoló volt. -
DigitXT
félisten
A gpu hőmérsékletét melyik progarmmal lehet megmérni?
Pl. a GPU-Z jó erre a célra is.jobbak az eredményeim a 3dMarkban
Nem írtad, melyik 3DMark, de ha 06-nál korábbi, akkor procilimitált az összes. (A 06 a legkevésbé, ott viszont a prociteszt eredményének az összpontszámba való beszámítása torzítja rendesen az eredményeket, így az összehasonlíthatóság csak adott procival lehetséges, vagy az SM2/SM3 pontszámok alapján.) Ha a pontszám érdekel, húzd meg a procit (C2D-kben egy csomó tartalék van), de amúgy élsimitással és nem 1024-ben jobban kijönne a 4850 előnye (mert van neki, nem kevés). Szerk: játékokban is számíthat a procituning.
-
HSM
félisten
A Gigabyte-nak van passzív hűtésű 4850-e, bár én biztos nem ajánlanék senkinek sem olyat.. A gyári referenciakártya üresjáratban nagyon halk, terhelésre is szerintem bőven elviselhető..... AC S1-es mókát csak megfelelő hozzáértés, és elszántság mellett javasolnék 4850-ekhez....
-
SteeWe
aktív tag
Igen, a Sapphire féle Toxic 4850-re, tesztekben és itt a fórumon is azt íták hogy zajosabb a gyári megoldásnál. Szvs jó lenne az ha szabályozva lenne a venti. A giga fennt említett megoldsáránál is az lenne a jó, ha szabályozva lenne. De azt gondoltam mivel nagyob maga a hútő talán halk is lesz. Eddig a legjobb megoldás ref kari rá AC S1 + 12-es venti, az tutira k*ssba van és jól is lehűti a karit. De ekkor hűtőt kell cseréni, ezt nem biztos hogy minden user bevállalja.
Aktív témák
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ASUS 4070 Dual OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest