- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
butcher eu
senior tag
15-17 ezer körül árulják hárdverapróban a 6400-eket, és 30K-tól felfele lehet venni pl 8400-et.
gyors fejszámolás. ha 15-ért eladod a tiédet, és rádobod azt a 20-ast, akkor 35K körül már tudsz venni egy izmosabb 8X00-es szériát. ajánlom fontold ezt meg. és a legrosszabb esetben is 4GHz-eg fel tudod húzni, és máris teljes erővel dolgozhet a 4870-esed.szerintem is visszalépés. találsz tuti garist is az apróban ha az fontos neked. pl ezt
-
Zalaymate
senior tag
-
_Toka_
senior tag
Igen, úgy értettem, nem kell állítgatni, állítja ő magának magától. Mondjuk, ha nem akarod borzolni a kedélyeidet, ne nézd meg, milyen hőfokon üzemel, amíg rendben teszi a dolgát! Mondjuk sztem a 3870 is pont így tett, csak te úgy gondoltad, túl magasak a hőfokok a kártyádnak, vagy egyéb alkatrészeknek. Az enyém nyár közepe óta megy úgy, ahogy a mérnökök - egyesek szerint a marketingesek - megálmodták, minden gond nélkül.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged