Aktív témák
-
virkir
veterán
E táblázat szerint a ledek jelentése, hogy a kártyád túlmelegedett, nem kap a kiegészítő csatlakozókból az egyik matériát ráadásul a GPU Core feszültsége is hibás.
A lapodon lévő ledek meg hibakódot nem szolgáltatnak amennyire a manualból sikerült kihámoznom.
Szerezz be valami alaplapra köthető hangszórót igen nagy segítség lenne a hiba megállapításához. -
Zozz
tag
-
twine
veterán
Bocs ha kimaradt volna valami de nem láttam milyen lapod van...
Bár látod segitőkészek az emberek, de valszeg a legrosszab topicban jársz a hibáddal...Szerintem ott a CPU-alaplap környékén lesz valami....esetleg nem ismeri fel a deszka a procit, csak Bios-frissités után, amit ugye megfelelő CPu-val fogsz tudni megtenni, vagy ilyesmi...
esetleg Ram,,bár azt nem hiszem...ha jól emléxem ram hibánál felpörög a proci venti csak kisipolja a RAmot...ilyenkor kellenek a haverok...(add már ide a procid dobjuk bele a deszkába, stb...),,meg persze az alaplap leírás...ott kell hogy irja, mi miért világit..szeinrem semmiképp ne VGA felől közelitsd a hibaforrást... -
butcher eu
senior tag
-
_Toka_
senior tag
Nagyon vad kérdés, de ugye az alaplap kap tápot? Csak, mert említed, hogy olyan venti se megy - nevezetesen a procié -, ami az alaplapról táplálkozna ... már, ha jól sejtem...
"Füttyögés" van? Ha igen, mennyi? Azt az alaplap leírásában meg lehet nézni, aszerint mi a hiba.
Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Asus Rog Strix G16
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest