Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
Szia!Csak annyit mondanék volt egy spanom aki hasonlóan járt min te!Nála az volt a baj mikor összeállította a gépet akkor még nem tudta hogy nem szuper úgy ahogy van.Ő 2x vitte vissza a boltba mikor kiderült hogy a CPU-a nem volt 100% a lapjában!Tehát lehet mert én ismerem a PC-s gyereket kicserélte neki a Lapot,és jók is lettek a 3DMark06-s eredményei,jó lett a masinája!!(a Lap azóta is ott porosodik a PC bolt polcán,bukott a boltos 35K-t)ez kb 2 éve történt.
-
dunc
nagyúr
Szerintem még egy bios frissitést meg kéne probálni,mivel 2 bios is van az alaplapodra.
Ami kell hozzá. Legújabb bios És valamilyen bios flash progi,nem tudom ,hogy megy a lapodon,.de kérdezd meg a Gigabyte alaplap-os forumba. De amint látom a letöltés tartalmazza komplett bios flas progit is. -
-
XoZ
aktív tag
A Vantage eredményből úgy tűnik, hogy a processzorod nem megy maximumon a teszt alatt. Nézd meg azt, hogy felugranak-e az órajelek a maximumra a CPU-Z ablakban, ha fut valamilyen CPU terhelő program (pl. prime95). Ha nem, akkor állítsd maximumra a Windows energiagazdálkodási profilt, ha ez sem segít, akkor próbáld meg a BIOS-ban kikapcsolni az összes energiatakarékos funkciót.
-
dunc
nagyúr
Már 2 ujabb bios is van a deszkádra(egyébként faxa lap)
A legujabb bios leírása : (2009/05/12)"Update ACC code and CPU ID (Support AGESA 3.3.2.4 code for Phenom X3 CPU) "(2009/04/21): Update CPU ID (Support AGESA3.3.2.3 code / AM3 CPU)
Fix EasyTune6 compatibility issuesAmint látható csinál néhány javitást.
De ne szopasd magad vistával probálj le egy sima 32-bit xp-t,vagy win 7-et.
-
tzsolesz
nagyúr
Na a megoldás:
Megnyitod a 3Dmark Vantage-ot.
Ezután feladatkezelő---> folyamatok--->megkeresed a 3dmark-ot közöttük(nem tudom mi lesz a neve)--->jobb egér, itt affinitás, és nézd meg, hogy ő hány magot használ valójában. Ha nem használja az összes magot, akkor pipáld őket ki. Zárd be a feladatkezelőt, és indítsd el tesztet.
-
tzsolesz
nagyúr
Nem ment mid a négy mag a procidban.
Csak 1 maggal futott le.Nézd meg ezt, és rájössz, hogy igazam van. A 3DMarkok szoktak ilyet csinálni sajnos. Itt az én eredményem, egy 4670-el
-
kriszbon
őstag
Szerintem nálad nem a videókártyával van a gond, hanem a procival, mert az a pont nagyon kevés, itt a (Lista) nézz csak meg hasonló konfigot, hogy ott mennyi is a proci pont (ha az eredményre kattintasz, beadja a képet)ha tudtad akkor bocs. Néztem a Cpu-z képet, de az gondolom terheletlen állapot, mert a szorzó az kevés. Én nem értek az Amd procikhoz, csak a többi eredményből következtettem azt hogy azzal van valami gond! De csak jön valaki aki megmondja hogy így van e!
-
vzsryl
nagyúr
Ja tényleg, neked 64bit-es kell a sok memória miatt. Hát igen, a 64bites XP-ről én se hallottam eddig túl jókat.
Amúgy remélem egy VGA szaki is kisegít, mert nekem még meg sincs ez a kártya, és nem tudok róla túl sokat. Viszont abban biztos vagyok, hogy jóval több fps-ed kéne legyen. -
dunc
nagyúr
Frissits direct x-et.
Lehet lehuzom win7 alá,9.5 driver x2 5600+,4850 512 mb,2 gb ram 800mhz.és beszámolok.
Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest