- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Aktív témák
-
lala42
őstag
válasz
megema #46071 üzenetére
Ne idegeskedj
A Cod 5-ben minden vizes terület, értve a tavak, pocsolyák körül is ilyen szaggatott a körvonal. Szerintem ez nem videokari hiba. Vagy driver gond, de ezt kétlem, mert minden verziónál 8.12-től a 9.2-ig látszik, igaz a 9.3-at nem próbáltam.(beleuntam a sok változatba úgy, hogy egyik sem lett jobb a másiktól), vagy a játék nincs ATI-re fejlesztve. Ezt csak halkan jegyzem meg, mert az utolsó Nv-s karim, amit nyúztam is Ti.4200-as volt. Előtte meg MX 440.
Nem is volt vele gond. Ment a Mario oszt érd be vele.
-
XoZ
aktív tag
válasz
megema #45980 üzenetére
Milyen felbontást használsz? 1900-as felbontásnál már jelentősebb különbség szokott lenni az 1GB-os kártya javára az újabb játékokban (persze nem mindegyiknél). Attól is függ, hogy megéri-e a csere, hogy mennyit kellene ráfizetni. Nekem éppen tegnap volt lehetőségem kipróbálni a GTA 4-et 1 GB-os kártyán (4830), és azonos beállításokkal néhány FPS-sel gyorsabb volt az 512 MB-os 4850-esnél, de a lényeg inkább az, hogy feljebb lehetett húzni a látótávolságot high textúrabeállítás mellett is úgy, hogy nem voltak eltünedező textúrák. Összességében sokkal nagyobb élmény úgy játszani, hogy nyugodtan forgolódhatok, és minden azonnal ott van a képen, nem késéssel jelenik meg, tehát ha a GTA 4 fontos, akkor meggondolnám a cserét.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iOS alkalmazások
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest