Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
jozefgucci1 #48902 üzenetére
Na, majd kíváncsi leszek arra a hűtésre. A Gainward 3850-ről olyan gyorsan levarázsoltam a gyári hűtést, mint a huzat. Igaz, a 4870-et már nem fogja passzívan lehűteni az Accelero S1 sem, hiába huzatos a házam...
-
válasz
jozefgucci1 #48872 üzenetére
Jó az előbb elírtam passzív - aktívot. Halk? Pedig azt mondják az elég hangos.
-
brd
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #48844 üzenetére
Valszeg' Catalyst hiba. Próbálj ki egy másik verziót (régebbit is akár).
-
dangerzone
addikt
válasz
jozefgucci1 #48846 üzenetére
Szerintem valami szoftverhiba lesz ez, de mondjuk ártani nem árt ha másik karival is megnézed.
"Próbáltam már amúgy azt is de semmi." -mármint, hogy ati tray tools nélkül?
Szal, játék indítása előtt nyomd ki.Esetleg még egy driverfrissítést megpróbálhatsz.
Meg úgy is , hogy csak drivert hagyod fenn, catalystot nem .(catalyst meg att tud néha finomságokat okozni, ha egyszerre működik a kettő )
-
madgie
titán
válasz
Nekem egyszer csinált ilyet: amikor a barátnőm úgy gondolta, jót tesz a gépnek, ha COD4 közben hibernálja le
-
dangerzone
addikt
válasz
Nekem akkor csinált pont ilyet a kártya, mikor vista alatt használtam ati tray toolst.
Aztán ha kikapcsoltam az ATT-t, akkor már jó volt minden.
-
_Toka_
senior tag
válasz
jozefgucci1 #46540 üzenetére
Zömmel 32 bites XP-t használok. Ha a rendszer nem is gyorsabb tőle jelentősen, de több játék gördülékenyebben fut, mióta 4GB van a gépben.
Tedd meg, légy szíves, hogy kitöltöd az adatlapod cuccok rovatát, akkor az ember ritkábban fut lukra...
-
_Toka_
senior tag
válasz
jozefgucci1 #46538 üzenetére
Szerintem inkább érdemesebb még egyet szerezni mellé...
-
_Toka_
senior tag
válasz
jozefgucci1 #46533 üzenetére
Azért jobb a 2x1, mert kétcsatornás a memóriavezérlő, és csak páros számú azonos méretű memóriát tud teljes sebességgel használni. Jelenleg fele olyan gyors a rendszered memóriakezelése, mint lehetne.
Swap: amikor az op.rsz. ki-/belapolja a használt/nem használt memórialapokat a winchester-re/-ről. Ilyenkor írja/olvassa a lapozófájlokat.nm
-
_Toka_
senior tag
válasz
jozefgucci1 #46526 üzenetére
Egyrészt ez 512MB-s kártya, az 320-as volt - ha jól látom a másik topicból... -, másrészt fogalmam nincs, melyik rendszer hogy terpeszkedik 3D alatt a memóriában driver szintjén.
Minden esetre elég látványos a swap. Ha teker a winyó, akkor swap-pelhet is, ha nem, akkor nem az lesz a hunyó.
Más részről miért pont 1 db 2GB-s memóriát használsz? Vagy ez valami átmeneti megoldás? -
_Toka_
senior tag
válasz
jozefgucci1 #46523 üzenetére
Nem kell!
Mennyi memóriád van? Nem lehet, hogy swap-pel a rendszer ezekben az esetekben?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest