Aktív témák
-
tibz03
őstag
Erre vonatkozó teszteket nem néztem, de itt a fórumon én is olvastam, hogy az X chipsetek jobban CF-re... hogy mennyivel? Nem hinném, hogy sokkal, de lehet, hogy tévedek. E8400 és E8500 között tudásban 160 MHz a különbség, árban 10000 Ft. Megéri?
Mást nem is nagyon tudunk mondani ilyen árkategóriában; drágábban vannak négymagosak, azok meg alacsonyabb órajelen mennek, és ma még az órajel a fontosabb a játékoknak. Egy szó mint száz, legjobb ár/érték arányú proci most az E8400.
-
tibz03
őstag
Neked mi a bajod a jelenlegi gépeddel?
E8400-es procit akarsz cserélni E8500-re? Ne viccelj már.
P45-ös alaplap miért nem jó? De ha ennyire felvet a pénz, akkor oké, de hát akkor se értem az ilyet.
Amúgy hogy játékra milyen procit ajánlanak, azt miért az ATI HD4800 topicban kérdezed?
-
schwartz
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- Revolut
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest