Aktív témák
-
zsák
tag
Csak nyugottan, én is egy korábbi lego mod után határoztam el magam, hogy nekem is kell ilyen ház majd! Amúgy hasznos lehet a "LEGO Digital Designer" nevű program, mert ha ott megcsinálod a házat, már rendelheted is a Lego-tol, persze rakat lovettáért.
Tőlled is bocs, hogy későn válaszoltam!
-
SKYROB
tag
Nemtudom.én nem tunyingolom az biztos.De én így is úgy is veszek egy AC Twin Turbo-t rá.Na az már lehűti a kedélyeket egy életre.A gyári hűtéssel szerintem sincs baj nem is írtam hogy rossz, de mégis forróbb.Kivéve ha beállítjuk a ventit.De mondom...kinek mi a véleménye és mi a hangos másnak.Nekem tuti halk.
-
hoffman_
nagyúr
Viccelsz, fel sem mertem nyomni 100%-ra... De gondolom, akkor kellően lehűti, akár tuningra is, hisz 60%-on alapon 55fok és terhelve sem megy 68-70 fölé. Ergó a 100%....
De neem, én hagyom így
A gyári beállítás tényleg kula, de az .xml nekem elég volt szerintem. Hosszútávon úgy is kiderül ha nem. De bios-cseréhez nem fűllik a fogam. Minek az? Inkább új hűtés rá, szvsz.
Aktív témák
Hirdetés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged