Aktív témák
-
Bugyibuci
csendes tag
Próbáltam guglizgatni még infókat de nem nagyon találni róla még semmit. De ha ezeknek az infóknak hihetünk és hát miért ne, akkor ez a széria nagyot fog ütni az biztos, és remélem az nV is hamar reagál majd a dologra, mert minél erősebb a versenyhelyzet annál hamarabb vehetjük majd meg az 5850-est elérhető áron. (de durva lesz)
-
csabinka
tag
Karácsonyi elei árak ezek azért mondom hogy 2 hónap múlva akkor mennyi lesz nem kell várnod 2 hónapot figyeld csak meg a 4850-es hirdetéseket eddig 42 43 és felette mozogtak most láttam újat már 39-ért nem a lejárt szavatosságú Tesco tejért van ez
Mind1 én a kari elejét kivárom vagy a Januárt de lehet feladok a gépépítéssel örökre eddig vagy 200K szántam rá de videókáryta még sehol hirdtem is a lapjaimat mihelyst jó ajánlatot kapok adom is el!Motorral váltok ami talán jobban tartja az árát mint a számtech cucc de ez még a jövő kérdése de azért furdal a kiwi hogy milyen lenne a vga na meg a q6700 a thermaltake vizhűtéssel azt is megvettem még augusztusba de még nem használtam
-
$p@rr0w
őstag
A korai időkben gondok voltak az MSI biosával, hogy mostanra javították-e azt nem tudom, de sztem ezért nem ajánlják.
(#34826) jajistenem: Pontosan ezért, van akit zavar. Az meg - ahogy írtad is - csak kamu hogy tönkremenne, vagy baj lenne belőle, úgyhogy ennyi, ezt már sokszor megbeszéltük, van akit zavar pont.
Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest