- iPhone topik
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Aktív témák
-
hakos1987
őstag
szerintem 4870X2... ,,csak egy" kártya, nem kettő, a hűtését be tudod lőni pl. riva tunerrel.... kifújja a levegőt, szal nem hagy meleget sem az házban.... egy kártya kevesebb hőt termel mint2, még akkor is ha 2 gpu van rajta... a fogyasztása kisebb... szerintem a gond is kevesebb vele (nekem 3870X2-m van...) nem kell szórakozni külön a CF-fel, berakod, aztán műxik is!
-
Ribi
nagyúr
-
katt777
félisten
Én úgy tudom, hogy ha 80% a táp hatásfoka, akkor is leadja a teljesítményét, csak ehhez több áramot vesz fel a hálózatból, ergo drágább az üzemeltetése. Tápszakértő mondta.
nygma: Nem kell úgy VGA-t rendelni. Max hűtőt rendelek postán, mert minden gar macera. Egyébként talán érdemes lenne a gyártónak mail-t írni, tuti nem fogják azt hinni, hogy +1 CF híd kell neked, ezért szórakozol, hiszen MINDEN ATI VGA-ban ott kell lennie, így CF építésekor a fele még meg is marad. Egyébként nem meglepő, hogy olyan helyeken lopják leginkább (webshop), ahol nem tudod ellenőrizni, aztán persze ők is árulják pár 1000 Ft-ért. Ha ilyet találsz, azt sem árthat az ATI-nál vagy a gyártóknál jelezni, ők ugyanis nem igazán engedhetik meg maguknak, hogy csorba essék a hírnevükön.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest