- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
rocket
nagyúr
Megtanultam mar hosszu evek alatt, hogy az ATi-val kapcsolatban nem nagyon erdemes optmisitanak lenni, mert mindig sikerul valamit elbaltazniuk, persze cafoljanak ram ha tudnak
Jelenleg ugytunik a GDDR5 az akadalyozo tenyezo a HD4870 eseteben, mondjuk ez mar nem rajtuk mulik, max. azon fohet a fejuk, minek eroltetik allandoan az uj technologiakat, amiknek meg az eleje se latszik mire a termek mar a boltok polcain kene legyen
-
luw2win
őstag
Ez mind szép és jó ,de mi a különbség a képek között?! ( sry csak konyhanyelven tudok angolul) mert se a proci orajelén nem emeltek és még a 3dmark felbontását se látom és az AA-t meg az AF-t sem
(De sztem azért a proci az rengeteget dog a teljesitményen) bár itt nem ez a lényeg
Grat AMDMOD: mit jelentenek a pontok előtt a betük? P , H , X
-
depzoo
tag
sztem kizárt hogy ne menjen az x2 fölé az új radeonok bármelyike, egyébként is fake az egész, már csak ázsiai mivolta miatt is
szívesen elnézegetem ezeket az ábrákat, de ugyanúgy kezelem őket mint bárki másnak az itteni véleményét, merthogy ezek a fake táblázatok nem mások mint valakinek a véleménye/elvárása képekben.
a retail kártyák hiteles tesztje azért már máshogy fest majd
Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged