Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Mappa
addikt
már páran írtátok hogy jön a 4850 a jövő héten háááá honnan a
búbánatbol rendelitek ??? 
-
alien_
őstag
-
Varoz
addikt
Eddig mindig nv párti voltam de most lehet hogy át állok a sőtét oldalra (ill. Piros)!!
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Alakul az, mint púpos gyerek a prés alatt! Na de ne Nvidia Benchmarkoljál, hanem go nézz valami játékot is!

alien_: Ide is lehet jöhet majd 2, de elösszőr inkább 1..
ahogy nézem lesz rá igény. -
Alvin_ti4200
félisten
Proci immáron 3600-on, CFX, VGA-k alapon
3DMark Vantage P9805
GPU Score 11137 -
alien_
őstag
Na, látom már VR fórumon is kaptál topicot

Def26: Bizony
Viszont a matrica elég snassz, kitalálhattak volna valami értelmesebbet is, bár úgyse lesz szem előtt 
-
keIdor
titán
Persze az más, hogy ha valaki gép elött melózik, de szerintem van itt jópár semmittevő ember.
Végülis élvezze, amig teheti, de egyszer elkell hagyni azt a fészket.más: Hétfőn jön a Sapphire HD4850-em. Kellene rá egy hűtő, mit ajánlotok? S1 nem kell, mert CF lesz hetekkel késöbb (vagy 4870) meg amúgyse férne el tőle az X-Fi.
(#5289) alien_ : Picit ronda lett az a matrica. Szerintem a legjobb a HIS féle. Üres és szép. Bár az Asus-é se rossz...
Hello Kitty Edition -
cizoe
őstag
Our Price: £1.18
ez mi? ez csak a cf bridge ára?
Vagy egy szép fotó a kártyáról...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Keldor papa: Én pl ellenkezöképp épp azért lettem full 09-18h ig online a ph-n szinte mert a melohelyen kényszerböl végig gép elött kell feszengenem. Ha nem aktivkodnék itt, beszáradna az agyam a sok php warningtól.
Állítólag meg nyári szünet van már suliban is, szóval a kisebbek azért tolják 1000el.
Bár ha tehetném én inkább lógatnám a lábam a vízbe a helyükben. -
alien_
őstag
Én pl vasárnaptól dolgozok csütörtökig
-
keIdor
titán
Hétköznap is ez van, amúgy a Péntek délelött még nem hétvége...
Csak néha rossz látni, hogy néhánynak már megint van GTX-280-a stb. éjjel-nappal gép elött űl, mindig "PH!-Online"... szerintem alátesznek neki mindent otthon, más meg még túlórázik is, hogy tudja "élni" a hobbiját.
-
nygma
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Az szép...

-
keIdor
titán
Alvin: Nekem egyből leesett...
más: B@sszátok meg a napi 500 hozzászólásotokat!
Az ember elmegy dolgozni meg vezetni azt erre ér haza? Napi 12 óra kihagyás kész évnek számít itt a PH-n! Csak 1 laza órába telett a visszaolvasás és csak gyorsan átfutottam mindent, a szürkéket meg el se olvastam mind.
Itt senki se dolgozik, hogy mindenki így ráér?
Egy országban élünk? 
-
Vagy létezik hajlékony híd is, ilyen problémák elkerülésére. Persze, péntek fél egykor kicsit nehéz szerezni.

Keldor papa: lehet, hogy Te dolgozol rossz helyen...
Ezen a fórumon legalább van élet. Máshol úgyis az a baj, hogy kihal a fórum. Van kb. 30 állandó tagja, meg pár emberke, aki úgy érzi, hogy az élethez nélkülözhetetlen közölni valója van a világgal, aztán annyi. -
Def26
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Igy nem fért el?
-
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Asszem sejtem, mire gondolsz. Merev CF híd? Vagy hogy a fenébe hívják a két kártyát összekötő kis nyákot...
Vagy nem ez?cizoe: 4-5 óra elég kevés. De vizsgaidőszakban néha életet ment.
Huzamosabb idő után kiüti az embert. De tanulás alatt is legalább jó a társaság itt a PH!-n. 
-
cizoe
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
elvileg 18db max.
-
Alvin_ti4200
félisten
ott volt a másik kezemben az üzletben, de amikor mondták melyiket mennyiért vihetem (haver boltja), akkor gondolkodás nélkül az S1-eket hoztam el, és ez volt a baj
Csilla mennyire hangos?Többieknek: látom a matek senkinek nem az erőssége^^ Segítségképpen annyit elárulok, hogy az S1 magasabb a kártya nyákjánál...
-
cizoe
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
csillát neki!

mave13: hülyevagy? Alig látok...
Nem elég a napi 4-5 óra szunya hétközben. -
Elég egy csatis táp is. A VGA-hoz úgyis adnak átalakítót, és "felesleges" molex csatlakozókból simán össze lehet hozni a másodikat. Jó, CF-nél mondjuk már kevés lehet.
Alvin_ti4200: épp pár perce olvastam egy másik hardver oldalon, hogy az általuk tesztelt 4850 alapon 80 fokos 2D-ben, és izzik az egész kártya. A másik részhez nem tudok hozzászólni. Azért az egy slotos hűtés ennek már kevés.
Mindenki nagyon képben van így éjfél táján...

-
DemonDani
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
igen. elég brutális az az S1... több tesztben is lenyomta ellenfelének tartott HR-03at... Pedig majd 3szor annyi az ára...

Mellegleg az S1 használható CFnél!

-
nygma
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Valószínű rá is jöttem...

Egymásba érnek és melegítik egymást...

-
Alvin_ti4200
félisten
Mai tanulság: CrossFireX-hez ne akarj S1-es hűtőket használni...mindenki jöjjön rá némi matematika után, hogy miért.
Egy vagy két darab Accelero S1 rev2 eladó, feltettem és leszedtem őket (RAM bordákra visszatettem a védőfecniket, így újra felragaszthatók), ennyire használtak, árakkal lehet bombázni privátban
Mielőtt valaki vicces számokkal dobálna 3,790.-re gondoltam per darab.Más: létezik, hogy gyári hűtővel 2D-ben 80 fokos a kártya? S1-gyel passzívan meg 66

-
Dare2Live
félisten
csatit majd adnak a kari mellé.
Az én gépem meg megrántott c2dvel, 3hhdvel... 8800al eszik 210Wot terhelve aminél 4870se fog érezhetően többet enni. Akkor minek 750Ws monstrum?
Ha +1 4870et vennék CF miatt az legyen még +130W akkor már 340Wnál járok. Legyen 400W. Még mindig nagyon messze vagyunk a 750Wtől.
Apropó a VX450Ws tápom alatt volt már agyonhuzot quad is 8800GTS SLIvel. Csont nélkül vitte, ott mondjuk nem mértem fogyasztást.szerk: De PH igen. [link] btw ez vmi rántott quad procis gép...
Egyébként is ződ vagyok
nem vagyok hajlandó olyan gépet összerakni amit nem visz el a 14Ks VX450W. MOndjuk annyi pénzem sincs, hogy összerakjak egy olyat. 
-
eisento
addikt
PH! teszt a 750-ről és a 650-ről nem seasonic belsős, (mármint a 750-es) nekem bőven elég lesz a 650-es is

-
Def26
félisten
válasz
eisento
üzenetére
Nekem most egy Chieftec 620W -os szarom van, már bánom, hogy 1 éve adtam érte 22k -t.
Én a helyetekben már olyan tápokban gondolkodnék amiben 4db PCI-e csati van, ki tudja mikor lesz jó a 4db 8pin. Én ezt veszem, szvsz az ára sem sok. CORSAIR PSU-750TX
-
subaruwrc
félisten
válasz
elfelejtette
üzenetére
mermér?
-
eisento
addikt
válasz
HarryPotter
üzenetére
tx650 corsair. asszem én is veszek
bár most vettem nemrégen egy 450vx-et seasonic belső van benne ugy mint a tx650-be csendes
de majd még meglátom először a 4870 legyen meg 

-
cizoe
őstag
---mégsem
-
HolyFire
aktív tag
helló mindenki.....millen proci hajtaná ki rendesen ezt a 4850-et rendesen???
-
nygma
addikt
válasz
HarryPotter
üzenetére
TX650W jó választás lehet,a HX-ek MODULÁRISAK és drágábbak is...

-
TSanya
aktív tag
válasz
HarryPotter
üzenetére
Ha van + 4k-d,vegyél TX 650-et,ha már a Corsair-hez ragaszkodsz,ráadásul az Seasonic belsővel rendelkezik,ha jól tudom...
-
cizoe
őstag
FSP CRG (post PNF) széria szintén nem ajánlott.. Rossz benne a venti, meg avezérlés is, de úgy gyárilag.
Crossfirehez Enermax dukál aszondom.

BMW001: NDA 25én 12:01kor jár le, a kari pedig júli 8. Elvileg. Sztem előbb.
-
MPowerPH
félisten
Hát, rendesen hátast dobtam a teszteket olvasgatva. El se hiszem, hogy az ATI/AMD -nek ilyet sikerült összehozni.
Ha a 4850 ilyen gyors, az alacsony ára mellett, akkor a 4870 mekkora durranás lesz. Így nézve a százalékokat, még a GTX280 -at is befoghatja, de feleannyiba kerül.
Mikorra várható a megjelenése?Amúgy az Nvidia abba a hibába esett, mint anno az ATI a HD2900 -al. Túl nagyot akartak durrantani egy brutál nagy GPU -val, amihez külön atomerőmű kell, de most ők is rossz irányba indultak.
Egyszer fent, másszor lent. 
-
nygma
addikt
válasz
elfelejtette
üzenetére
Akkor HX520W MODULAR...

-
nygma
addikt
válasz
HarryPotter
üzenetére
4870 ha jól tudom ~30-40%-al lesz gyorsabb a 4850-nél...

~20k-val lesz drágább...
-
katt777
félisten
Én viszont láttam párat, szerencsére másoknál. Én Elrondtól vettem a 3870-eimet, mindegyikben minden megvolt.
cizoe: Úgy nézem, csak a bal felső RAM van másutt, az meg nem zavarja be a nagy bordát, úgyhogy sztem menni fog az.
yx: GDDR5 a 70-esen lesz.
Crytek: Vagy XP "DX10" patch.
Azért Oblivionban láttam szebb egeket, mint Crysisben.HarryPotter: 55k-t mondtak rá. 4850-re 45k-t, azt most 41.900-ért tudnám megvenni. Úgy fest, most nem csinálják meg azt, amit a 38xx-ekkel, hogy hónapokig irreális áron adják őket. Azért jól elavultak szegénykéim...

-
HarryPotter
őstag
4870 mennyivel lesz több/erősebb, és mindenek előtt drágább mint a 4850?
-
cizoe
őstag
válasz
HarryPotter
üzenetére
Próbáld mindenképp beszámíttatni, úgy nem buksz rajta sokat. egy vx550 ugyanúgy Corsair sztem simán jó lesz oda. Én mindig úgy veszek tápot: TDP összead, rászámítok 50W kamut, plusz 100-at tuningra meg dvd/vinyó stb-re.
Egyre jobban tetszik ez a Glaciator hűtés a 4850 1gb-on...

dokar: e8200.
yx: A gddr5 az a 4870en lesz, meg az r700-on. Nagyon nagyon rég volt csak olyan hír hogy az egész szérián...
-
yx
csendes tag
üdv.
ma vettem egy Sapphire 4850 512mb vga-t.
árához képest nagyon hasit.pár eredmény.
3dMark06 13xxx pont
05mark 21xxxpont
Crysis, 1680x1050 minden maximum 2x AA-val, 25-35 fps.(eddig)
de szerintem ez javulni fog a driverek csiszolásakor.de amúgy nem tudom mért van ma topik elején meg egy csomó hirben a gddr5 memo, mikor maradt a sima gddr3.
-
nygma
addikt
válasz
HarryPotter
üzenetére
Adj fel egy aprót,nekem nem kell...

-
nygma
addikt
válasz
HarryPotter
üzenetére
Itt az alkalom...

-
válasz
HarryPotter
üzenetére
Üdv!
Alapon talán, esetleg, tuninggal tuti nem.
-
cizoe
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
búbánatbol rendelitek ??? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Viszont a matrica elég snassz, kitalálhattak volna valami értelmesebbet is, bár úgyse lesz szem előtt

Állítólag meg nyári szünet van már suliban is, szóval a kisebbek azért tolják 1000el.
Itt senki se dolgozik, hogy mindenki így ráér?
Vagy nem ez?