- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
Slax
senior tag
Üdv.
Nekem egy 9100-as van (amik köztudottan raktáron maradt 8500LE chippekből készültek), ami a 3.1 és 3.4 catalystokon kívűl szó szerint minden más verzsönnel meghal már a windows betöltésénél.Fekete képernyő pár másodpercig, majd moncsi kikapcsol és halál.W98SE és XP alatt egyformán (omegából is csak ezt a kettőt viseli el, semmi mást).Egy próbát megér. -
Alex91
félisten
up
-
Alex91
félisten
up
-
Alex91
félisten
up
-
Alex91
félisten
Egy AOpen AX45-533 (sis chpiset)-es alaplap, Winxp SP1, Catalyst 4.7-es.
Driver felrak, ujraindit, es aztan egyszercsak egy fekete kepernyo, amin felul van egy szines 1pixeles csik :(. Reset utan legutobbi jo beallitassal inditva kiirja, hogy nem tudja inicializalni a drivert. (Az XP ezek kozben felismeri, hogy uj HW van a gepben, es az MS drivert egybol telepiti is hozza. De ujboli inditasnal megint a fekete kep a csikkal. Es aztan megy ez az ordogi kor :DD folyamatosan.)
Mit tegyek? (Egyszer mar sikerult valamit csinalnom, de az regen volt, masik Catalyst-tal, de akkor is szenvedtem, es tan nem is lett akkor se teljesen tokeletes.) -
Trak
addikt
válasz
fogaskerek #3 üzenetére
Ha enyire gázos, akkor ott tényleg nem is biztos, hogy a kártyával lehet a gond.
Próbáld ki vlaki más gépében is, ha még a píartícionálás után is fennáll a probléma. -
-
Viktor77
titán
válasz
fogaskerek #3 üzenetére
Ajánlom a karidhoz a 4.5-ös Catalistre épülő Omega drivert, nekem nagyon bevált.
-
fogaskerek
csendes tag
Hello Trak!
:)thx a hozzászólást! Igen én is azzal használtam egy jó ideig, de már a 4. vindózom /:)/ után, mikor a 3.0-s drivert tettem SP1 és direcx nélkül, akkor is tönkrement a rendszerem :(
De azt észrevettem, hogy a telepítő CDm mikor megvizsgálja a telepítés előtt a partíciókat, akkor már egyiket sem ismerte fel, csak néha-néha egyet, ami azért gyanús!:)...így majd összenyitom, és megpróbálom egy újrapartícióval, hátha az segít. -
Trak
addikt
válasz
fogaskerek #1 üzenetére
Érdekes....
Mikor még megvolt a kártyám, nekem a 3.9 es volt az a driver, amivel nem volt gondom, ment vele minden. Próbáld ki...
Nem hiszem, hogy az megoldaná, de próba szerencse.
Próbálj meg még egy Omega drivert is felrakni.
Milyen márka amúgy a kártya? -
fogaskerek
csendes tag
Szevasztok!
Egy frissen telepített XP-re, ha felteszem a CATALYST drivert, újraindítás után megjelenik egy hibaüzenet, hogy nem sikerült írni a lemezre és a C:WINDOWS könyvtárból az adatok elvesztek. Ezután már nem indul el a rendszer, automatikusan resetel.
Ha csökkentett módban eltávolítom a fenti drivert, akkor ismét működik az XP. Próbáltam régebbi driverekkel is, többször újrainstalláltam a Windows-t, de ezek nem segítettek.
A driver felrakása előtt, már fennt volt az SP1 és a DirectX 9b is.
Mit tehetek szerintetek? Előre is köszönöm!
Ui: Az XP első újrainstallálása előtt működött minden a gépen.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LEGO klub
- EA Sports WRC '23
- DUNE médialejátszók topicja
- Nyaralás topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest