- Magisk
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
fogaskerek
csendes tag
Hello Trak!
:)thx a hozzászólást! Igen én is azzal használtam egy jó ideig, de már a 4. vindózom /:)/ után, mikor a 3.0-s drivert tettem SP1 és direcx nélkül, akkor is tönkrement a rendszerem :(
De azt észrevettem, hogy a telepítő CDm mikor megvizsgálja a telepítés előtt a partíciókat, akkor már egyiket sem ismerte fel, csak néha-néha egyet, ami azért gyanús!:)...így majd összenyitom, és megpróbálom egy újrapartícióval, hátha az segít. -
fogaskerek
csendes tag
Szevasztok!
Egy frissen telepített XP-re, ha felteszem a CATALYST drivert, újraindítás után megjelenik egy hibaüzenet, hogy nem sikerült írni a lemezre és a C:WINDOWS könyvtárból az adatok elvesztek. Ezután már nem indul el a rendszer, automatikusan resetel.
Ha csökkentett módban eltávolítom a fenti drivert, akkor ismét működik az XP. Próbáltam régebbi driverekkel is, többször újrainstalláltam a Windows-t, de ezek nem segítettek.
A driver felrakása előtt, már fennt volt az SP1 és a DirectX 9b is.
Mit tehetek szerintetek? Előre is köszönöm!
Ui: Az XP első újrainstallálása előtt működött minden a gépen.
Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest