- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Aktív témák
-
Flashy
veterán
tudom, enyém is melegszik. nyáron nagyon szar volt, de most nemrossz
a dupla cacheben nem vagyok egészen biztos hogy mennyire jó (pedig a cache-ből irtam a diplomamunkámat). én amikor a procimat vettem, úgy döntöttem hogy nekem annyi pénzt biztosan nem ér meg, amennyi a különbség volt. ha arra gondolok, hogy a WinXP 1Gbyte, egy átlag játék 2Gbyte hosszú. mennyi olyan kód lehet ebben ami szorosan összetartozik, rövid időn belül csak párszáz kbyteot használ belőle viszont azt rövid időn belül nagyon intenzíven.
-
busman
veterán
Annyit az enyém is viszi Bővebben: link
-
Flashy
veterán
jó, mondod itt a 3200+ot, de abba is gondolj bele, hogy az abszolútban mindössze 2200Mhz, hát annyit egy Tbred is röhögve visz. az enyém alapfesz alatt viszi a 2158MHz-et, igaz, ez Tbred időszámítás szerint csak szaros 2700+. azért teljesen ne kábuljunk el a pluszos számoktól
persze, fsb is számít, de a Tbredek is ugyanúgy bírják a 200-ast, hiszen eredetileg ugyanaz a mag, csak a cache-t tették hozzá.
amúgy van sok Barton ami még 3000+ként (rongyos 2100Mhz) is csak fesz emeléssel megy, a boltok általában kérésre vagy kis kenőpénzért kipróbálják és a gyengéket a sima usereknek adják el akiket nem érdekel a tuning. na meg aki gyengébbet kapott az nem arcol vele ugyhogy nem tudunk róla
a melegedésről én tényleg annyit tudok, hogy a cache nagyon melegszik, amit logikusnak tartok, hiszen egy 2.2GHz-en járó memóriának (pár négyzetmilliméter és fél megabyte) azért már van joga hozzá. de ha azt mondod hogy nem, hát akkor nem. -
atosz
őstag
Ezzel en is tisztaban vagyok, de epp az a furcsa, hogy en homlok egyenest mast tapasztaltam. Az egy dolog, hogy talalkoztam mar olyan Barcival, ami nem tudta a 3200+ vagy a legnagyobb baja inkabb az volt, hogy nem szerette a 200-as FSBt sem, de hat ez van, nincsen benne a speckokban, hogy neki vinnie kell mindenkeoppen.
A masik, meg, hogy a gyakorlatban en azt tapasztaltam, hogy a Tbredek kevesbe melegszenek, hogy miert lehet ez, azt nem tudom, mert elviekben pont forditva kellene lennie, a fent leirt okok miatt.
Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fogyjunk le!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest