Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Akkor a placebo hatás viszi előre a keleti kultúrát.
Az összes csikungos és taicsis hülye. Kamut tanítanak, amióta csak létezik.
Neked még amúgy mernék hinni, SystemRoot.De nekem is van edzőm, aki ugyanúgy nem piskóta csávó (kb. 30-35 éve csinál mindenfélét, thai box, csikung, tai chi, kyusho, ninjutsu, kyokushin... nem aprózza el) és tök természetesnek veszi.
"Akinek sérülése van, az menjen csikungozni. Ez a legjobb gyógyító torna, amit kaphattok."De igaz, én Istenben is hiszek, és bár nem imádkozom minden nap meg ilyenek, az ő útját választottam. Azon nyári nap óta rohamosan elkezdtem pozitív irányba változni. Kijöttem a depiből, meg a negatív látásmódból. És tudom, hogy később komolyabb hitem is lesz.
Lehet, hogy véletlen egybeesés, de én mégis hiszek. Nem is jelenik meg a gondolataimban, hanem ott legeslegbelülre épült be. Erőt ad.
Hiszek abban is, hogy az ember több, mint atomok összessége, és ez a világ is több, mint a fizikai valóság. Tudom, hogy lehet, hogy nincs igazam.Én jobban érzem magam úgy, hogy abban hiszek, hogy az életem egy út. Hogy mindennek, ami a világban történik, értelme és célja van. Tehát: nekem megéri ebben hinni, főképp azután, hogy "tapasztalatokkal" is "igazolni" tudtam. Szerintem logikus.
De... mindent le fogok írni. Tervezem, hogy ezeket leírom egy pár oldalas valamiben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest