Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 3psilon

aktív tag

válasz SystemRoot #192 üzenetére

Akkor a placebo hatás viszi előre a keleti kultúrát.

Az összes csikungos és taicsis hülye. Kamut tanítanak, amióta csak létezik.
    Neked még amúgy mernék hinni, SystemRoot.

De nekem is van edzőm, aki ugyanúgy nem piskóta csávó (kb. 30-35 éve csinál mindenfélét, thai box, csikung, tai chi, kyusho, ninjutsu, kyokushin... nem aprózza el) és tök természetesnek veszi.
    "Akinek sérülése van, az menjen csikungozni. Ez a legjobb gyógyító torna, amit kaphattok."

De igaz, én Istenben is hiszek, és bár nem imádkozom minden nap meg ilyenek, az ő útját választottam. Azon nyári nap óta rohamosan elkezdtem pozitív irányba változni. Kijöttem a depiből, meg a negatív látásmódból. És tudom, hogy később komolyabb hitem is lesz.

Lehet, hogy véletlen egybeesés, de én mégis hiszek. Nem is jelenik meg a gondolataimban, hanem ott legeslegbelülre épült be. Erőt ad.
    Hiszek abban is, hogy az ember több, mint atomok összessége, és ez a világ is több, mint a fizikai valóság. Tudom, hogy lehet, hogy nincs igazam.

Én jobban érzem magam úgy, hogy abban hiszek, hogy az életem egy út. Hogy mindennek, ami a világban történik, értelme és célja van. Tehát: nekem megéri ebben hinni, főképp azután, hogy "tapasztalatokkal" is "igazolni" tudtam. Szerintem logikus.

De... mindent le fogok írni. Tervezem, hogy ezeket leírom egy pár oldalas valamiben.

Új hozzászólás Aktív témák