Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mckangi

senior tag

Hali!

A full romot hogyan lehetne lementeni a 2 magos (MT5677)-es telefonról?
    Az MtkDroidTools-nél a backup teljesen "szürke" , gyári recovery meg csak az "userdata"-t menti.

Esetleg valami custom recovery-t felpakolással tud valaki?

Mi az az odex?

off: na ha ezt tudom 8.-ikban pályaválasztáskor (az első helyre géplakatos-t írtam ,a másodikra terroristát),akkor inkább linux/java programozót írtam volna be.
    Persze felvettek géplakatosnak........erre most húsiparban raktárban sz.-gépen(is) dolgozom...hmmmm :Y

más: netet böngészve pedig észrevettem azt,hogy ez a MT5675-77-es procival szerelt M-Tech néven futó telefon nagyon "magyar" kuriozum lesz.Ahogy néztem lassan elhúzunk az ugyanilyen chip-pel szerelt konkurenciától magyar nyelvű forum(támogatás) terén.

Hát ezek a kínaiak a végén még megosztanak minket.

Írjátok be a gugliba: "aTAB5" de magyaron kívűl már egy kínai weboldalnak is örülnék.
    Ha MTK5675 vagy MTK5677 -et írva már van egy csomó külföldi oldal is!

De a fő lényeg: a kínaiak megalkották ezt a Mediatek 56xx nevű procit,ami nagyon durva számítási teljesítményben,ez tény és való !!!! (TEGRA 2-őt veri)

Ezt a procit belerakták egy csomó replika telóba,a minőség teljes hiánya nélkül.(nekik,mivel "saját" fejlesztés,ez a legolcsóbb)

Mindegyik gyártó kreált rá egy főzőtt ICS-t , amit vagy frissít-vagy nem.(de inkább nem)
    Gyakorlatilag egy adott procival és változó hardverrel (Képernyőfajta,ennek felbontása,gps,bluetooth,kamera,ram méret) szerelt változatokkal szórták meg a piacot.
    Mindegyik beszerzett egy alap ingyenesen letölthető Android ICS (4.0.4) forrást és saját kénye-kedvére átalakította.

Gyakorlatilag minden Kínai telefon egyedi hardverrel és egyedileg gyártott FŐZŐTT rommal működik.
    Ezért van valakinek egy adott típusnál adott hibajelenség,rátetézve a "közös" hibákat pld:(gps gyengeség).

Hát ebből mi lesz.......nem tudom.

Támogatás miatt azért gáz mert az én M-Tech-es telefonom-ra biztosan nem merem ráengedni az A78x telefon recovery-jét vagy a Newman N1 főzőtt romját stb......

Most ezt kell megvenni ennyi pénzért,használni egy évig,(ennyi pénzért),majd kedvünk és pénztárcánk figyelembe vételével jövő karácsonyra majd venni egy másikat ,persze magunkat meglepni vele, - már android 4.2-vel egy újabb procival,rammal...stb szerelt kici kinai telóti

.A mostanit meg odaadni a kölöknek,rokonnak ajándékba karácsonyra, olyannak aki még billentyűzetes nokiát,vagy szétcsúsztatható "natur" telefont használ.

Ennyi!:
    ui: Ezek a telefonok nem lesznek HTC HD2-esek(LEO) sem ZTE Blade-k.sem ájfonok.

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK !!!

jövőre ugyan ekkor (nem biztos ugyanitt) találkozunk !!! :))

Új hozzászólás Aktív témák