Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Netfone
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tfe
tag
válasz
Grizzlu #61976 üzenetére
A többiek már leírták a nagyját, de csak erre reflektálva:
> beletartozna bútorlaptól a gerendáig minden
Mindenképpen kettő gép kell ehhez. Egyszer szalad meg az ujjad, úgy fogod áttekerni a csavart a bútorlapon, hogy öröm nézni. Ezek az ütvecsavarozók nagy és erős csavarokhoz jók, finom munkára vegyél egy kicsi, könnyű gépet, pl: GSR 12V-15 FC vagy GSR 12V-35 FC. Ez a kis bosch a második legjobb csavarozó finom bútoros munkákhoz, amit használtam. Azért a kedvenc továbbra is a CXS marad
-
AIex
tag
válasz
Grizzlu #61976 üzenetére
Plusz egy a DCF850-esre, én mindenképpen kompakt gépet keresnék, főleg, ha kisebb munkákra is ezt használnád,
Annyit azért érdemes tudni, hogy ezek az ütvecsavarozók 8x200-as szerk.építő csavartól annyira nem hatékonyak, oda jobb egy "fullsize" akksis fúró, pl a 996-os, vagy az FPD2-es, akkor, ha rendesen tudod tartani a gépet, és te is stabil pozícióban "vagy". Persze, eseti munkára, gondolom nem tervezel még plusz egy ütvefúrót venni.
Amit ViktorSz mond, abban van valami, viszont szerintem a 4Ah akksit felesleges megvenni, vagy egy 5Ah kéne, vagy egy 3Ah slim pack, azt hiszem abban már 21700-as cellák vannak, amiknek nagyobb az áramkorltjuk -> több A tud felvenni a gép a telepből.
@pacman_123
Nagyjából egál a két gép, sőt, tulajdonképpen az. Dewalt évek óta nem a Nm-el jelöli a teljesítményét a gépeknek, hanem UWO (Unit Watts Out) "értékkel". Ami Dewalt-nál még sokat számít, az az akkumlátor. Az 5Ah akksi tudja rendesen kiszolgálni az alapgépet, az alattalévők nem, esetleg a 3Ah slim pack lehet még. Illetve a 996-ból van egy Power Detect, ami valamivel erősebb a sima 996-nál, ha 8Ah akksival használod, illetve van egy Flexvolt advantage (asszem a 999-es), ami előbbi kettőnél is erősebb valamivel, ha Flexvolt pakkal használja az ember.Viszont a MW órási előnye, hogy nagyon kompakt gép, rövid fejhosszal. 996-os elég robosztus gép, van olyan, aki 38-as téglában fúrt vele 127-es koronafúróval, gond nélkül, (lehet bírná az MW is, nem tudom) de az esetek 99%-ban nem erre használjuk ezeket a gépeket, (illetve attól hogy kibírja, szerintem továbbra sem arra való), és számomra, az sokkal nagyobb előny, ha maga a gép kompakt, jól manóverezhető.
-
ViktorSz
tag
válasz
Grizzlu #61976 üzenetére
Nekem DCF887 van,az tényleg bármit becsavar,de szerintem a mostani géped akksija kevés lenne hozzá(a 850-eshez is),ezekre minimum 4Ah-ás kell,hogy rendesen ki tudd használni.
Bútorlapozáshoz nem az igazi,ahhoz jobb a kisgép.
Így néz ki egy rendes készlet,ha mindenre is kell
Ütvefúró -ütvecsvarozó-sima csavarbehajtó:
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest