Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
varsam #50931 üzenetére
Egy éve van függőben nálam ugyanez. (idő híján, és szeretném, ha ebben a hónapban sikerülne potot tenni a végére)
Nos, teljesen megfelel a konyhai munkalap is.
A fa, ahogyan írod, kényesebb. Ám vannak erre nagyon alkalmas fák is, ill nagyon alkalmas felületkezelések is. Ezt a szálat csak akkor bontanám ki, ha több pénzt áldozol a (szerintem legolcsóbb) konyhai munkalap verzióénál, és valamiért vonz a fa.
Ha már szóba jött a fa, én idesorolnék egy fantasztikusan jó és szép és tartós és eléggé igénytelen karbantartású dolgot. A bambuszt.
Akkor vannak a kövek, mint a gránit, és a kvarc munkalapok. Mindkettő gyönyörű, mindkettő drága, mindkettő speciális (és drága) megmunkálást igényel. Azonban a kvarc a gránittal ellenben nem igényel rendszeres karbantartást. Jelenleg éppen ebbe az irányba kacsintgatok. Itt olvashatsz erről a szektorról ízelítőt.
Megemlítek egy speciális, hazánkban nem igazán ismert, ezért aztán nem is elterjedt anyagot, ami drága, és valószínűleg magad is könyököltél már rajta. Például a kíefcí csípősmadárlánc valamelyik kültéri asztalán. Eszméletlenül jó anyag, én a fülem tövéig szerelmes vagyok bele. Úgy hívják, hogy kompaktlemez fiftinmillion dollárért.Engedd meg, hogy visszakérdezzek:
- Milyen szélesre tervezed a mosdópultot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest