Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
Szia!
Nem tudom, hogy aktuális e még, én az aldiban vásároltam Workzone márkájú vésőt Paul Seller videója alapján, ha neki megfelel, nagyrészt kézi szerszámokkal dolgozik, akkor nekem is biztos jó lesz alapon.
Időnként szokott lenni akciós az aldiban talán 4e ft körül a 4db-os készlet.
Jó anyagból van, eddigi tapasztalatok alapján elég sokáig megtartja az élét. Vettem hozzá stanley élező készletet, meg ebayről 1000-es finomságú gyémántos élezőt is, ezekkel borotva élesre ki lehet fenni. Szerintem megéri az árát. Kár, hogy csak ebben a négy méretet tartalmazó készletben elérhető (8mm, 12mm, 18mm, 24mm). -
thyeby
őstag
Kezdésnek vegyél Abraboro Forstner fúrót. Úgy 1000 Ft nagyságrendileg darabja. Már nem tecsógazdaságos, de még nem profi. Egész jól tudtam használni. (A profi nagyon drága, >10 E Ft/db) Vésőt vegyél az Unimax-tól. Bari beszámolt róla, hogy teljesen jól tudja használni, persze meg kellene kérdezned Tőle, hogy ugyanezt vette-e onnan, amit linkeltem. Többet költött ennél élező kövekre, jófélékre, és fenegeti. Egy profi cseresznyés vésőkészlet tízszer ennyiből sem telne ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest