- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Vegyél új lapot mert sztem amivel próbálkozol a zmár nagyon kopott.
Történet:
Világ életem BOSCH dek.fűrészlapokat használtam, DE egyszer bementem egy kisboltba vmiért és megláttam a polcon egy nagydoboz dek.fűr.lapot és nagyon olcsó volt. Megnéztem a fogazását meg úgy mindent rajta és arra jutottam hogy teljesen ugyanolyan mint az a dek.fűr.lap amit eddig használtam(BOSCH) vettem vagy tizet. Hazamenetem és összehasonlítottam a BOSCH lapot és az újonnan vásároltat. Fullra megegyeztek csak a ráfestett minta volt más. Vágtam vele kb. 5m-t és dobhattam el mert teljesen kiment az éle. Az ugyanolyan lapot BOSCH-ba heteken keresztül nyüstölöm és kb. 10x annyit lehet velük elvágni.
Ezt csak azért mondom mert nem mindig az olcsó lap a jó és néha érdemes megfizetni a drágább márkás dolgokat,DE meg kell találni az arany középutat mert azért vannak furcsaságok a nagy márkák körül is.
Nekem van egy BOSCH katalógusom ami tele van dek.fűr.lapokkal(kb.100fajta) de be kellene scannelnem.Ha lesz időm megcsinálom.
A CNC pedig marókésekkel dolgozik, de nem olcsó mulatság azzal dolgoztatni.
Majd linkelek arról is egy videót.
Én még ajánlom dekopír mellé a szalagos csiszológépet 80-as papírral. Csak gyakorolni kell és csodákra képes. -
Winner_hun
félisten
Mondjuk mióta 45 fókban(fenéket ahol elindult ott volt 45, utána meg akármennyi) vágtam vele ráadásul már szar is, mert az egyik felét megviselte a vágás, elhuzta a fa, aztán neki nyomodott a talpnak és elkopott
ezt nemigazán értem
gyártmányt nemtok fejből képet meg kereshetek de úgy képzeld el, hgoy a fogak fordítva vannak mint a mostanin valószínűleg
egy jobbfajta cnc meg 40 millaszal azt felejtsd el amúgy olyan, mint egy nagy marógép ami fúr is meg mittudomén
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest