Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
- Hatalmas aksi és új Snapdragon a Redmi Turbo 4 Próban
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
Nem akartam beleszólni, mert egyetértek veled maximálisan: ha maga a konstrukció nem is eleve elhibázott talán, de ezzel a feltekerős megoldással sokkal jobbat, és fele annyira bonyolultat lehetett volna kihozni belőle ennyi pénzért.
Én sötétítő táblákat gyártok magamnak boltíves ablakokra. Redőnymotort használok, akár távirányítású is lehet, de van sima kapcsolós is olcsóbban. Ehhez mindent lehet kapni, csövet, csapágyas rögzítéseket, amik a keretbe sokszorosan beleférnek. Akár motor nélkül is megoldható egyszerű, készen kapható szerkezetekkel a mozgatás. Nem próbáltam, de szerintem egy jobbfajta fehér lepedő tud olyan képminőséget visszaadni, mint egy fehér farostlemez. Aztán később csak a vásznat kéne lecserélni mindenféle feltekerő szerkezet nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest