Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A56 5G Dual SIM (8/256GB) vs. Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G Dual SIM (12/512GB)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
Armahun #26976 üzenetére
Tulajdonképpen már az évek alatt lett annyi a kezemben, hogy sok esetben egy darab deszka súlyából is meg tudom mondani, mennyire száraz.
Na jó, kicsit túloztam. Azt érzem meg azonnal, ha jó száraz, vagy azt, ha jó vizes. De itt van pl a borovi, mint olyan. Annak a súlya szárazon is, nedvesen is nagyon változik a gyanta tartralom függvényében - lehet egyforma száraz két darab akár dupla súlyú egyik, mint a másik. Jó, azt meg a tapintás és a szín is elárulja.De azt gondolom, hogy ha ez az aldis csoda ténylegesen egy közeli saccoló, akkor szerintem azt én jól tudnám használni. Tévedjen mondjuk 5%-ot. Az még belefér.
Most történt tegnap:
Vásároltam egy szaküzletben jó erős csavart az utánfutóm zsanérjába. Megláttam a pulton egy digitális tolómérőt. Ráböktem, és megkérdeztem:
- Tud nekem ajánlani egy tabil LCD-s sublert?
Kitett az asztalra hármat. Extool 6 ezerért, valami német ilyenolyan man 7.500-ért, és egy Topex 11 ropiért. Ráböktem a középsőre, nézzük ezt. Tegyen bele elemet, had látom, miként viselkedik. Beletette, és a kazembe adta. Abszolút nem reagált a subler a mozgásra. Visszatettem, nem kértem egyiket se. Egy kutya mind, úgy éreztem.
Vagy 6-7 éve egy lidiset használok. Jól tudom használni, nekem a tizedpontosság napi szinten bejött vele. Csak instabil. Hol tuti pontosan mér, hol meg őrültséget. Köztes dolog nincs. Többnyire pontos, de idegesítő, amikor 8mm-re ő azt mondi néha, hogy az 152mm.
Szóval ha a többi is ilyen, akkor maradok a lidis verziónál, mert az csak kétezer pénz volt. Egyszerűen nem akarózik kockáztatni. Láttam már boltban Bosch-t összeszigszalagozva használni, láttam, amikor egy drága csilivili fém subletr fölhöz vágtak, mert szart se ért. De nem tudom, mit okos venni, nem tudom, létezik-e jó, ami nem csak lehúzás, hanem az árral arányosan nő a minőség, a megbízhatóság is. Nem tudom milyen márkát kell keresni, és egyáltalán érdemes-e keresni?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest