Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz mcmike #54002 üzenetére

    A Dune régi, cserébe az elvárásaidnak megfelel, stabilan és jó minőségben játszaná le a FLAC anyagaidat. A többi is megfelelne, de ott azért az Android az ami beleszólhat a dolgokba, saját lejátszójuk hasonló a Dune-hez, egyszerű, mint a faék, de legalább működik. A Q5 Pro szerintem jobb, mint a Zidoo, de érdemes lenne megnézned egy-két videót ezekről a lejátszókról. Ha fonotos a stabil működés akkor Dune, ha esetleg a jövőre is gondolsz akkor Himedia vagy Zidoo.

    (#54003) Droidka
    Mennyire öreg a tv? Milyen bemenetekkel rendelkezik? Használt vagy új készülék? Ha használt is jó akkor egy Popcorn A400-as egyszerű és teszi a dolgát, mellesleg a képminősége is rendben van. Számításba veheted a Mede8er 600-ast is, az is egy jó lejátszó, kiforrott szoftverrel.

    [ Szerkesztve ]

    * Eladó: iPhone 12 Mini (kék, 128GB) "https://tinyurl.com/58r6t64y", Apple Watch S7 (zöld, M/L) "https://tinyurl.com/mr2yup5b" * - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák