Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Zirowe #48052 üzenetére
Sajnos, pont, hogy nem elég a 1043-as, de még a 3600-as sem. Dobta a wiifit, valamint e Dune-t nem szerette, az AC56u-val meg semmilyen gondom nincs. Tehát nem minden esetben igaz, hogy az olcsóbb is elég, de nyilván ma vitatkozni szeretnél, mert más okot nem látok a reakcióidra.
Továbbra is azt mondom, hogy az atv4 kiváló, igen, de nem is írtam olyat, hogy általános médiaplayernek hanem hálózati lejátszónak. Volt Dunem (Base 3.0, Duo), popcorn A-200, most A-400, BD-lájátszóim, stb., tudom, hogy melyik, mire képes, mégis nagyon szeretem az atv4-et használni. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- Yamaha házimozi rendszer Sony hangfalakkal
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest