Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz
#75912448 #11590 üzenetére
Regger kolléga kérésére gyorsan kipróbáltam a Dune új firmware-rel tudja-ejátszani a korábban problémás DX50-es kódolású AVI-kat.
Jelentem most már nem kell hozzá a patch, viszi az ilyen fourcc kódos állományokat is.
Van pár olyan mkv-m, amit valamiért eddig nem játszott le a Dune, most már ezeket is viszi szépen, akadás mentesen.
BD50-nel még nem próbáltam ki ismét, mert néha buffer kiürülés miatt beszaggatott, kifagyott lejátszás közben. Ezt majd mihamarabb pótlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RAM topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest