- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iGO Primo
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyes
senior tag
Akkor a PUID=1000 és a PGID=1000 értékek miatt van gondod. Én töröltem e sorokat és jól működik.
PUID a felhasználó Szerkesztése menüben látható, a PGID pedig a helyi csoportokra kattintva. Azt a felhasználót nézd, amelyik nevében futtatni akarod. És ennek a felhasználónak csoportját nézd meg. Ha több csoportja van, akkor döntened kell. -
ugyes
senior tag
Nálam konténerben fut. Én a Linuxserver.io verziót használom, nem az App Central-osat. Ennek oka, hogy alapvetően ugyanaz, csak Patrick csinál hozzá apk fájlt, egyúttal megköti az ember kezét a könyvtárak elhelyezésével. Nekem nem jó a Patrick struktúra, ezért feltettem az "eredetit". A konténer leírása szerintem elég jó, én annak megfelelően használom.
-
Stealth
senior tag
Ja, én is azért tettem fel a dockerest, hogy tudjam mi is az, és hogy kell beállítani.
Az itteni segítségek nélkül egyedül nem ment volna.
Aztán azért maradtam a natívnál, mert nem volt kedvem átpakolgatni az 50+ torrentet, bár tuti van valami egyszerűbb megoldás, de már nem volt kedvem vele szrakodni. -
donat_sz
senior tag
ahogy belashx írta, kéne legyen Duplicate/Edit gomb ha képen lévő "name" oszlopban a qbitre klikkelsz.
ott lehet finom hangolnod kéne a változóknál vagy a hálózatnál. Nekem most vagy saját macvlanos vagy host-on futó konténerem van olyan ami virtuális alhálózotan (mert felteszem a 172.17.0.2 az lesz) olyan nincs.
ahhoz hogy a nas saját ip címén fusson és ne egy virtuális alhálózatra irányítson át mint nálad a host opciót kell a hálózatnál választani. -
belashx
senior tag
Az alkalmazasboltban nem látsz qBittorrentet? Nem tudom, milyen NAS-od van, de én simán onnan telepítettem. Feltette magának a Portainert is, ha jól rémlik, de már 3 éve volt, franc se emlékszik pontosan.
Ott a Published portnál nem kéne portoknak lennnie?
Tudod szerkeszteni a konténert a Duplicate/edit pontra bökve, lehet ott kéne matatnod, ill. Portforwardot(port nyitás) megcsinálni a routerben.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Bluetooth hangszórók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged