- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
válasz
aujjobba #2793 üzenetére
Részemről nem az az egyetlen kérdés találsz-e olcsón kellően erős processzort. Ezért is írtam ha nem barkácsolt HW.. Látom nem értettük meg egymást. Én biztos nem építenek nasnak egy nagy ATX gépet. Mindenképpen egy kompakt, ízléses, lehetőleg hot swap képes ház, megfelelő táppal (csendes, kis fogyasztású). Ez akkor már több volt mint amit te írtál, nem néztem utána de meglepne, ha ma sokkal olcsóbb lenne.
Amiben biztosan igazat adok, hogy ma sw megoldásokban sokkal jobba helyzet. Jóval jobbak a lehetőségek, szinte minden témára van jó és ingyenes megoldás. Ha még képes dockerben több konténert kezelni, akkor még erőforrásokat se feltételen fogyasztja ész nélkül.
Anno pl. egy jó, mobil appal is megfelelően megtámogatott, képek mentésére szolgáló megoldást az istennek nem találtam.. -
Gawamatsu
Topikgazda
válasz
aujjobba #2766 üzenetére
Az Asustor guide-ban 2 féle VPN beállítás va.
Mikor a NAS A VPN szerver és mikor a NAS VPN szerverhez kapcsolódik.
Mivel egyiket sem tudom jó e neke, vag melyik így tök homály számomra is.
Na erről viszont csinálhatnál nekünk hálózati analfabétáknak egy képes-képtelen szájbarágós leírást, hogy melyik mire jó. -
aujjobba
addikt
válasz
aujjobba #2762 üzenetére
A ti problematok kapcsan az EZ-connect a ludas.
A NAS felcsatlakozik valamelyik Asus szerverre, ehhez nem kell semmilyen szabaly, kifele alapesetben minden nyitott, igy mar van egy csatorna az Asus szervere es a NAS-od kozott.
Amikor az EZ-connect-tel tavolrol csatlakozol, valojaban az Asus szerverevel leszel kapcsolatban, aki tovabbit mindent a NAS-od fele, illetve a NAS-rol is feled, ezt hivjak ugy hogy proxy.Tehat, ha
- nincsenek kezileg portforward szabalyok a routerben
- ezconnect ki van kapcsolva
- UPNP ki van kapcsolva,
akkor elvileg mar elerhetetlen a NAS-od az internet felol. -
Gawamatsu
Topikgazda
válasz
aujjobba #2759 üzenetére
Na ezért nem vállalom a hálózatbeállításos részt.
Aki nem ért hozzá, ne szóljon bele.
Mondjuk én letiltottam, eddig sem zavart a hiánya, most sem.
A NAS-on úgysincs böngésző (Asustor Portal-t leszámítva), de ahhoz meg közvetlen csatlakoztatott kujelző és beviteli eszközök kellenek. -
donat_sz
senior tag
válasz
aujjobba #2748 üzenetére
néztem azt is, de hogy ott nem tudok regisztrálni náluk egy fiókot, csak googel, twitter egyéb fiókkal nekem nagyon nem szimpatikus..
a saját domain egy érdekesebb kérdés. de ott nekem az is kérdés, hogy a ddns szolgáltatást hogyan biztosítom, ez még ismeretlen zóna nekem .. (egyelőre?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged