- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
Szia,
Nekem is S9-em van, és én is használtan vettem.
Örömhír a hűvös használat, az enyém a tiédhez hasonlóan gyorsan melegszik, pedig nemrég akksit cseréltettem, és most "ette meg" a 3. hátlapot.
Nagy f@szság az üveg hátlap, szerintem is inkább valami matt műanyag legyen.
Én mondjuk nem vennék már ennyi pénzekért telefont, az S9 is csak 35-be volt 😉
Helyette egy Unihertz Jelly Star-ral szemezgetek, az ultra kompakt és olyan 45 -
mhydas99
senior tag
En P20 Promat kuldtem be akksicserere 3 ev utan, gari lejarta utan. Ingyen csereltek
Ezert is szeretem a Huaweit igaz irtam egy meghato levelet. Lenyeg h ugy kaptam vissza h a kamerak sarkanal volt egy res a kormom befert ala uh mar nem mertem csap alatt mosni nehogy baj legyen. Ugy latom ha egyszer szetkapjak a gyari telot onnantol mar nincs az a speci szervizgepuk h ujra tokeletesen osszezarjak vizallora. Ez ilyen sajnos de lehet tevedek.
-
-
janeszgol
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ma Maradt az apró méret, erősödött a hardver, nem melegszik túl, de fotózásban közepes.
- Brave
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest