- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
hasznal itt valaki rtorrent-et wl500gp-n?
es azok kozul, akik igennel valaszolnak, volna valaki, aki megprobalna feltenni ra egy webui-t az rtorrent-hez? (egy webszerver kellene hozza, php, meg ahhoz par ext)ha akadna vallalkozo szellemu jelentkezo, keressen meg, irok pontosabbat
-
VladimirR
nagyúr
az rTWi-t is nezted? (screenshot-ok nem naprakeszek)
ntorrent-et, wtorrent-et is ismerem (osszesen van telepitve vagy 5 ui rtorrent-hez), elobbivel csak annyi bajom van, hogy unix socket-hez nem tud kapcsolodni (majd beszelek a sraccal, aki irja, hogy jo lenne ^^), utobbival viszont tobb gondom is van (foleg a sebessegevel, bar az alakulgat es mar kezeli a 64 bites integereket is)
szoval azert kerdem, mert en irom az rTWi-t, s jott panasz, hogy nem igazan lehet felpreselni wl500gp-re, de mivel nincs hozzaferesem ilyen eszkozhoz, nem sok mindent tudok mondani a dologra
az lenne a keresem, hogy ha nem okoz nagy gondot, probald mar meg feltenni
itt van hozza leiras, hogy hogyan kell telepiteni (igaz ez angol, de ha raszanod magad, szivesen vegigsegitelek a telepitesen, amennyire tudlak wl500gp nelkul)p.s.: egyebkent en is az ntorrent-et tartom az egyik legjobb ui-nak, egyetlen gond vele, hogy ahol hasznalni akarod, ott kell egy JRE es kell maga az ntorrent is
webui eseteben csak egy bongeszore avn szukseged, viszont ekkor meg a szerveroldalon kell egy webszerver, meg egyebek...en ez utobbit preferalom inkabb[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
akkor ezert feher az ablak, logba irja a hibauzeneteket alapbol (ra is kerdeztem, de a srac nem valaszolt ra)
a hiba oka az, hogy szukseged van az xmlrpc php extension-re (php-xmlrpc, tovabba kell meg a php-xml es php-xsl is, illetve ha scgi gateway-t hasznalsz, akkor a php-curl)mikor azt irtam, nem tud socket-hez kapcsolodni, ugy ertettem kozvetlenul - amit te irsz, ott un scgi gateway-kent hasznalja a lighty-t
mountpoint nalam azert nem feltetlenul kell, mert tobb fele modon is kapcsolodhatsz:
-kozvetlenul az rTorrent port-jara (ha scgi_port-tal nyitottal egyet), legyen az helyi gepen, vagy tavolin
-kozvetlenul az rtorrent socket-jehez (ha scgi_local-lal nyitottal egyet)
-az altalag mount point-nak nevezett modszerrel (ekkor akar http basic auth-ot is hasznalhatsz a mountpoint vedelmere)[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
php-curl van (php-curl_5.2.5-1_mipsel.ipk), viszont a tobbit nem talalom en sem
megtenned, ha nem nagy keres, hogy csinalsz egy info.php nevu filet, a kovetkezo tartalommal es a kimenetet atdobod nekem? (inkabb mail-ben, vagy feltoltve valahova, mert eleg sok lesz, ha minden jol megy)<?php
phpinfo();
?>persze ha nincs kedved/idod ilyenekkel szorakozni semmi gond
-
VladimirR
nagyúr
Hi!
sajnos az egyelore nem megoldhato, s nem is rajtam mulik, hanem az rtorrent-en
viszont ha ez fontos lenne neked, van egy patch, amivel, ha van globalis korlat megadva, tudsz torrentenkenti korlatozast hasznalni (a patch mar eleg regi, nem tudom, be fog-e kerulni a sima verzioba)itt van az errol szolo ticket a libtorrent oldalarol, a patch-hez a link az oldal kozepe fele van
Udv: VladimirR
-
VladimirR
nagyúr
par perce feldobtam az oldalra a 0.3.2-es verziot, abban mar javitva van ez a hiba (meg van benne mas valtozas is, ki-, majd bejelentkezes nem art neki)
p.s.: jelen topic-ot nem igazan kovetem, ha rtwi-vel kapcsolatos problema van, inkabb privatban, mail-en keresztul, vagy a trac hibajelentojen keresztul irjatok meg (ha ez utobbiba irtok, legyetek szivesek angolul tenni)
-
VladimirR
nagyúr
memoriahasznalat alatt az rtorrent aktualis memoriahasznalatat latod
a maximalis memoriahasznalat pedig (e fole nem mehet az rtorrent, legfeljebb ennyit fog hasznalni) a rendszerbol jon, ulimit -m, vagy 1GB (asszem amelyik kisebb ertek, de fuggetlenul attol, van-e annyi memoria a gepben - nekem 96MB ram es 256 swap mellett is ugyanigy 819.2)
ha akarod, ezt az erteket az rtorrent.rc-ben kulon beallithatod a max_memory_usage = ... sorral, de vigyazz, mert byte-ban kell megadni (en elso korben megadtam neki 64 byte-ot es nem ertettem, miert nem megy egyetlen letoltes sem)
viszont ha tul alacsonyra allitod, dobalhat az rtorrent olyan hibakat, hogy "file chunk error: cannot allocate memory" (vagy valami hasonlo)p.s.: unofficial hibajavitas a "letoltesnek latszik a feltoltes" problemara letoltheto innen (ha megnyitna, akkor jobbklikk, mentes maskent)
most csak emiatt uj release-t nem akarok kidobni (a themes/default_ajax mappaba kell bemasolni (es felulirni az ott levo, azonos nevu file-t) -
VladimirR
nagyúr
ez te voltal?
egyebkent lehet sok oka, ilyenek pl hogy nem megy a tracker (ami nem egyenlo azzal, hogy nem jon be a tracker webes resze), nem megy a nevfeloldas, nem ered el az adott ip-t, vagy tartomanyt, szar a curl (ugy remlik, azt hasznal az rtorrent)
amit irtam, hogy a tracker attol meg lehet halott, hogy az oldal bejon, azert van, mert altalaban nem ugyanazon a port-on, sokszor ams service-kent, nem ritkan mas gepen van a tracker webes resze es az announce url
illetve, ha te irtad a fenti ticket-et, akkor megjegyeznem, hogy le es feltolteni a tracker nelkul is tudsz (ha egyszer elindult az adatfolyam, utana a tracker fel is robbanhat - sokszor akar privat .torrent eseteben is)
melyik tracker ez egyebent?
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
ennek semmi koze az rtorrent-hez, itt epp az ftp-det akarjak feltorni
illetve, ha a ::ffff:62.165.212.255:62031 ip-coim nem a tied, akkor ssh-n is probalkoznak (ha jol latom), es az legalabb sikerult isnslookup-nak pedig ne index.hyu-t, hanem a tracker announce url-jeben szereplo domain-t add meg
esetleg, ha az megy, probalj meg telnettel csatlakozni a tracker-heztelnet tracker.example.com 1234
ahol az 1234 a tracker portja
-
VladimirR
nagyúr
nem jol irtad be
nslookup-nak csak a domain kellnslookup blackhole.ncore.us
nslookup bithumen.ath.cxtelnet-nek pedig csak domain es port szokozzel elvalasztva
telnet blackhole.ncore.us 2710
telnet bithumen.ath.cx 11337elobbi szol, ha baja van es ip-t ad vissza, ha jo
utobbi szol, ha baja van, s fekete kepernyot ad vissza, ha csatlakozik (amibol ctrl + ] billentyukkel tudsz kilepni, ha nem akarsz kezzel http kerest faragni)a log: mint irod, ott van a cron, meg a dhcp is, csak nehez eszrevenni a sok szemet kozott
feltorni meg azert akarjak, mert van ra script-juk, a te ftp-d meg latszik kifele (korabban nalam is lathato volt ilyesmi)
legjobb vedekezes, ha nincs is admin nevu felhasznalo (esetleg tuzfalban tiltsd le az ip-t) -
VladimirR
nagyúr
ezek alapjan minden mukodik, ahogyan kell
nevfeloldas mindket esetben sikerult, s csatlakozni is tudtal (elobbi esetben hibas http kerest kuldtel, utobbi esetben meg (gondolom) idotullepes miatt a szerver lelotte a kapcsolatot)ha rtorrent-ben ezek utan is timeout-ot dobal, akkor tobb, mint valoszinu, hogy a curl a ludas (vagy libwww, vagy nem tudom, mi a harmadik, amit meg hasznalhat az rtorrent)
-
VladimirR
nagyúr
rTWi-nek nem feltetlen van szuksege gateway-re, tud kozvetlenul az rtorrent-hez is kapcsolodni, akar tcp port-on, akar unix domain socket-en keresztul
persze tud gateway-hez si
es igen, kell neki egy userven, az users.conf-ba, ami az rtorrent-et futtato felhasznalo linux felhasznaloneve, valamint egy valasztott jelszo a web-es belepeshez (pontosabban e jelszo sha1 hash-e, hogy magat a jelszot ne taroljuk plaintext formaban)step-by-step leiras egyelore ninsc, csak egy ilyen install manual - ezt is rendbe kellene mar pofoznom
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
egyszeruen ne lepj ki belole
ha screen-ben futtatod, akkor csak detach-old a screen sessiont (ctrl+a d) es csinald a dolgod (vagy szakitsd meg az ssh kapcsolatot, ahogy jol essik), az rtorrent fut tovabb a hatterbenrtwi config nagyjabol jo az, ami a tar.gz-ben van, az legtobb esetben mukodik
sokkal inkabb szamit a users.conf (esetleg ennek utvonalat kellhet atirni rtwi.conf-ban)legyen mondjuk az alabbi users.conf, ha a felhasznalonev "bocsek", a jelszavad "bocsekjelszava" (sha1 hash generalas itt), az scgi gateway cime pedig "http://link:port/RPC2"
ekkor a users.conf igy nez ki:[bocsek]
address = http://link:port/RPC2
pass = df132b5be01e317496b2e9f63bdd30daa213568b[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
telepitened kell a php-curl php kiterjesztest, ha scgi gateway-en keresztul akarsz csatlakozni az rtorrent-hez
illetve bongeszpben nezve nem is fogsz semmit latni, mert bongeszo alapbol egy GET /RPC2 http parancsot kuld, az rtorrent pedig megfeleloen formazott post utasitast var
-
VladimirR
nagyúr
minden reggel 8:12
12 8 * * * hanog ebreszto.shmunkanap reggel 8:12
12 8 * * 1,2,3,4,5 hanog ebreszto.shminden paros nap (2-an, 4-en, 6-an, etc) 8:12-kor
12 8 */2 * * hanog ebreszto.shminden 10-es es 20-a koze eso paros nap (10-en, 12-en, 14-en, 16-an, 18-an es 20-an) 8:12-kor
12 8 10-20/2 * * hanog ebreszto.sh -
VladimirR
nagyúr
válasz Intruder2k5 #5217 üzenetére
nem tudom, kaptal-e valaszt a kerdesedre, de ugy remlik, az utolsokent linkelt webui-val meg valamikor masfel eve talalkoztam (csak igy kepek formajaban), mikor megjelent az rtorrent 0.7.5, s bejott az xmlrpc-c tamogatas, azota viszont semmit
akkoriban meg nem akarta kiadni a srac, mondvan nincs kesz, es nem tudom, elkeszult-e vele valaha (pontosabban kiadta-e)te azota esetleg talaltal valami infot?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RX 580 8GB GAMING
- ASUS Z97 DELUXE // 1150 PRÉMIUM alaplap
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- DDR4 8GB 2400 samsung notebook RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest