Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ba.G
aktív tag
Nnna, többszöri resetelés és némi fizikai ráhatás (szétszerelés) után sikerül a felületre belépnem, de a WLAN továbbra sem megy. Beállítottam a szokásos (nem default) beállítani valókat, a telefon látja is, de authentication után disconnected. Ez lehet, hogy user error továbbra is, bár a wpa-ban biztos vagyok, MAC-szűrés egyelőre nincs beállítva, auto IP a szokásos tartományra. Innentől passz.
Breaking: a telefon forget és resetting után csatlakozik. Eddig siker, de már hagyom a hozzászólást, mert folyamatában látszik egy fél napos szívás (és ez csak a vége... nem lehetetlen, hogy a táp miatt), de sok hasznos infó nincs benne, belátom.
Egyáltalán: ez a "Premium"-os topik szolgál nekem is, ugye?
-
-
-
http://itcafe.hu/tema/asus_wl500g_premium/hsz_9132-9132.html
"Ha 5,2V-ot mérsz rajta terhelés nélkül, akkor terheléssel kb. 3-3,5V a feszültség. "
-
Tápot nézted? Nem tudom az milyen, de a WL-500 szériának általában elég gyenge a tápja, úgymond az a leggyengébb láncszem. Ha baj van, rögtön azt kell ellenőrizni, és többnyire az a hibás. Ha nincs más lehetőség, akkor PC tápból kivezetett 5V-tal is megpróbálhatod beüzemelni a routert. Feltételezem, hogy az is 5V-os, de azért nézz utána a rajta lévő matricákon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Politika
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- További aktív témák...
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 6GB 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gigabyte G5 KC 15.6" FHD IPS i5-10500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- RAZER PRO TYPE ULTRA - EU
- MSI GF63 Thin 11UD, RTX 3050Ti, i7-11800h, 16GB RAM, 512GB SSD
- ASUS TUF Gaming FX506IU-AL014T, Ryzen 7 4800H, GTX 1660Ti
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest