Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba.G
aktív tag
Sziasztok,
Régóta van egy WL-500Gx routerem, bár egy ideje az n-esek felé kacsingatok. Megsejtette a piszok, mert most az ünnepekre megmakacsolta magát: a WLAN része bár látszik (reset után defaultként), de semmilyen eszközzel nem tudok csatlakozni rá (noti, telefon stb.) ugyanakkor drótoson megy. (Ezen keresztül írok.) Érdekes, hogy délelőtt még be tudtam lépni a my.routeren keresztül, de most ez sem megy. (Ok, ez valszeg user error...)
A (külső) tápját egyszer cseréltem, ez nagyobb, mint a gyári, de gyanús, hogy hol világít a PWR LED, hol nem, mikor hogy sikerül összedugni. Nem is mindig indul el, van, hogy a (gyártófüggetlen) tápon lévő LED is villog. De mondom, most LAN-on megy. Elkövettem azt a merényletet, hogy az 5V-ról eltekergettem az állítható táp kimenetét 1-gyel fölé és alá (6 és 3,5V), nem sok sikerrel. De most 5V-on látszólag minden megy (reset után defaultban), csak csatlakozni és setupolni nem lehet...
Nem mondom, hogy nem kívánom a pokolba akár egy kevésbé márkás, de n-es utódja után sóhajtozva.
EIK és KK!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PowerColor Red Devil RX 7900 XTX
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Dell Latitude 9420 Fémházas "Kis Gamer" Tartós Laptop 14" -80% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD+
- 2DB Lenovo Thinkpad T470 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" i5-7300U 8/256 FHD IPS FELÚJÍTÁSRA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest