Hirdetés
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddict
senior tag
válasz
Kitakat #6245 üzenetére
Mivel a routernek nincs saját órája NTP-t használ, hogy megtudja az időt. Csak tippelek, hogy a probléma abból származik, hogy amikor a te scripted fut még nem mindig fejeződött be a szinkronizálás.
Nem írtad le, hogy valójában neked mi a fontos, ne legyenek 1970-es logok vagy kernel/system szeparálás.
Ha csak az kell, hogy ne legyenek 1970-es logok, akkor pl. sed-el nagyon jól szét lehet válogatni a logokat.
Ha már így benne vagy a scriptelésbe érdemes lenne a sed-et is használni. A link amit adtam vsz. az egyik legjobb tutorial a témában (bár néha azért még kell mellé googlizni) ezért vsz. a töredékére sem lesz szükséged ami ott le van írva. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest