Hirdetés
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
válasz
mobilizmo #15266 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, végrehajtottam én is a frissítést. Minden jól működik, az fstab-ot átírtam az új nevekre, így minden telepített progi megmaradt. Most épp azzal vacakoltam, hogy windows7 alatt lássam az ext3 partíciót, végül ez is sikerült.
És a lényeg, megy a DLNA megosztás, lejátssza a videóimat
Jó ez a router nagyon, csak kicsit bosszús vagyok, hogy a TP-Linkre nincs tomato firm. Van egy TP-Link 1043ND-m is, azt jobban szerettem volna használni, mert erősebb vas van alatta, giga lan, meg n wifi. Délután a router ajánló topicban feltettem az off kérdést, hogy melyik jobb, reméltem, hogy mindenki az Asus-t mondja és megnyugszik a lelki világom, hát nem így lett sajna. A TP-Link-re csak Open WRT mehetne, de azt sehogy sem sikerült bekonfigurálnom
És íme egy kép a működő DLNA-ról:
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest