- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Tommmmka
senior tag
UP a karinak mert yóóóóóó!
-
Tommmmka
senior tag
suprának nagyonis igaza van
-
Tommmmka
senior tag
up!
-
Tommmmka
senior tag
upupupup
-
Tommmmka
senior tag
up!
-
Tommmmka
senior tag
hát végülis izé tök lényegtelen dolgon robbant ki a balhé az újonc dolgot poénból két vigyorgó smilevel írtam te ezt rosszindulatnak vetted, amúgy ha érdekel printscreen bebizonyítom h. a kari megfutja a 12k-t!!
Peace! -
Tommmmka
senior tag
megnéztem szerdán megyek haza ott van msn vagy ma este 8tól felmászik koliba és megbeszélhetjük msn-en ha van oks?
-
Tommmmka
senior tag
válasz
Foglalt név #30 üzenetére
jó de útálom ha az ilyen kis gyikfingok itt ugrálnak a topicban szarok arra rá h. mióta van regje HWSW-n ez prohardver itt még csicska és ne ugasson.... kezd elegem lenni h. megmagyarázza a hülyeségét de szerdán hazamegyek és belinkelem azt a ki******ott printscreent és ha meglátom ebben a topicban mégegyszer megyek egy moderátorhoz és elintézem h. ne lelkes újonc legyen hanem sima újonc ergo töröljék a regjét....
-
Tommmmka
senior tag
hát maradjunk annyiban h. fear demoban nem szemetelt...hülyegyerek...
és húzz máshova észt osztani....láccik te minden nagyon tudsz ...csak tudod nem értem h. akkor miért van 6800gt meg ultra hacsak 500 pont a különbség namind1 szerintem te biztos jobban tudhatod mint az nvidiánál a srácok...ennyi erővel elég lett volna egy 6800 GDDR3-as ramokkal ha azt vesszük amit te karattyolsz...ergo hülyeségeket ne beszélj és húzz el délebbre! küldjek printscreen-t okostojás?? HM? mert szerda este átküldöm ha gondolod! Szívesen készségesen.
de akkor befogod a pofád és nem ugatsz bele a topicopmba oks?
Ja és ha doom3 far cry half-life2 3dmarkok fear demo nem szemetel akkor valszeg no probléma és kettőnk közül a te szellemi képességeid megkérdőjelezhetőek hamár olvasni sem tudsz (balhé kirobbanás smile el nem olvasása).....
szal nyelj dugót küldöm a mail szerda este sőt ide is belinkelem és ha utána egy szót szólsz ebbe a topicba szólok egy moderátornak h. töröljön innen a pics*ba..
[Szerkesztve] -
Tommmmka
senior tag
válasz
Foglalt név #25 üzenetére
nemtom miért de mostanában a HW piac eléggé leszállóágban van nincs olyan nagy nyüzsi mint szokott lenni én ékes példája vagyok a nagy bazárosoknak
-
Tommmmka
senior tag
ja, és mégvalami te nagy számítástechnikatudós
''400/800 meg pite. az enyémen a ramok 850 körül mentek, egy inno pe-n mennek 900 körül is....pedig az nem gt dekurvajó magos''
a mag az qrváramind1 milyen szuper a ramtuning független tőle..egy sima 6800le kari ramjai is mennek 800 és afelett v.mennyivel és mégsem qrvajószuper a gpu rajta......
és akkor hozzáértés off
ja és a karimon fagyás minden nélkül gyári hűtővel voltmod nélkül megy 420-on a 3mdark 2k5
[Szerkesztve] -
Tommmmka
senior tag
válasz
Foglalt név #19 üzenetére
800 a rammal csak smartdoki miatt van de szedek coolbitset és megrántom és szarok rá h. milyen 6800-ad van/volt ez az asus kotyvalék simán GT szintet hozza. szarok rá milyen regged van ez a kártya az én gépemben van semmi okod okoskodni felőle mivel még nem láttad és igen az a 4/1 pipe dob a teljesítményen... de szerda este hazamegyek meghúzom a kártyát és megmondom mi a max amit hozott nekem ok? ha kell akkor küldök neked mailben printscreent és remélem akkor elkullogsz a topicból ...előre is kössz
ja a másik azért mert 18 v.ok nem azt jelenti h. te über vagy a 4,5 reggeddel egy szó mint száz ha nem láttad a kártyát a gépemben addig ne ítélkezz! az újoncos dolog meg poén volt...de látszik az olvasás nem előnyöd nem látod a smilet utána... nesze neked +x év ha még olvasni sem tudsz
[Szerkesztve] -
Tommmmka
senior tag
AGP?
-
Tommmmka
senior tag
esetleg a kártyát cserélném sli lapra és egy 3000+-os a64-re 1:1-ben!!
-
Tommmmka
senior tag
oks
-
Tommmmka
senior tag
igen GT és valszeg (még nem biztos) átállok pci expressre attól függ mennyit érne meg v.kinek a kari kp-ban
-
Tommmmka
senior tag
up
-
Tommmmka
senior tag
figyi nagyon szívesen elküldöm neked mailben a printscreen-t és mielőtt nekiállsz hülyeségeket beszélni olvass utána a kártyának vagy nlzd meg a v9999 után azt a 2 betűt !!GT!! gpu és DDR ram ennyi a kotyvalék szal húzva (400/800)-on értem el az eredmény tovább még nem húztam mert smartdoki nem engedi tovább a ramot
bírom az újoncokat
[Szerkesztve] -
Tommmmka
senior tag
szal adott ez a kari minden über rajta kivéva a cs source-ot nekem meg az lenne a fontos! Namármost a kari alapon 10000pontot kap 3dmarkban húzva 11800-at szal ha v.ki el akarja cserélni megunt x800/pro-ját az jelentkezzen
A kari ára külön 50k és ebből egy cseppnyi alku sincs!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest