- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
B75
csendes tag
Húzós a kiszedése a PMC flashnek mert 4 oldalas, körben vannak a kivezetések...vigyázz ne feszegesd, megpattanhat, bár nem könnyen. Két sarkán ki van vágva a tok, ott próbálj alányúlni. Legjobb mindkét oldalán feszíteni egyszerre. Biztos van erre célszerszám, én egy erős drótot hajtogattam, kicsit beajtva a végeit amivel alá tudtam nyúlni és óvatosan kimocorgattam. Biztos megy egyoldalon bicskával nekiesve is de ezt inkább felejtsd el. Két kis csavarhúzóval is elég nagy szívás, nagyon feszül!
-
Spirit
őstag
Na gyerekek, ez láma kérdés lesz.Életemben nem szedtem még ki bios-t..egyetlen egy kiszedhető chip van a lapon, a jobb alsó sarokban, egy matricával rajta, amin egy szám van...így el se olvasható a szöveg rajta...
A leírása szerint az egy Flash Rom...Ugye az lesz az?
És hogy szedem ki?Megpróbáltam,de csak feszegetem, és semmi:( -
B75
csendes tag
-
Spirit
őstag
Köszike B75, Istencsászár vagy!:)
Holnap viszem..:)majd írok! -
Spirit
őstag
Nekem is ugyanez a problémám, meghalt a biosom, PONTOSAN ugyanúgy,mint a másik srácnak, szintén Asus a7v8x-el....Tudna valaki adni egy számot, vagy felhívni,vagy címet,vagy bármit, ahova mehetek a biosommal?Vagy hívhattok telefonon engem is, ha tud segíteni:06306083308
-
Spirit
őstag
Nekem is ugyanez a problémám, meghalt a biosom, PONTOSAN ugyanúgy,mint a másik srácnak, szintén Asus a7v8x-el....Tudna valaki adni egy számot, vagy felhívni,vagy címet,vagy bármit, ahova mehetek a biosommal?Vagy hívhattok telefonon engem is, ha tud segíteni:06306083308
-
-
B75
csendes tag
válasz
#90996736 #16 üzenetére
Szia mgzsolt!
Nálam simán megjelent a laphoz készült biosok listája az update programban, csemegézhettem belőle, külön le is töltöttem párat. Az asus oldalról is letöltöttem egyet-kettőt összehasonlításképpen, de megegyeztek. Én is file-ból frissítettem a netes után és mégsem lett jó. Nem értem a szisztémáját a programnak, sokkal biztonságosabb működést vártam tőle!!
Lajtorja!
Én is kurkásztam a bnőm biosában mikor is nem indult újra a gép, biosig sem jutott el. Valszeg túlhajtottam. Valami derengett, hogy kis kapcsolóval vagy jumpert áttéve másik állásába alapra lehet állítani a biost. Ez segített, beindult utána a gép. Esetedben ez nem tudom segít-e, én másra gyanakszom. Gondold át mivel idézted ezt elő. -
törölt tag
hali,
asus update nekem csak egyből nem tudta írni netről, mint az előbb hozzászólóknak, viszont ha előre letöltött file ban volt a bios akkor simán megírta nekem WIN alól ... én arra tippelnék hogy egyedi az eset ... de mások majd kijavítanak ha tévedek.
netről asus update még csak megkeresni sem tudja a bios-t. mindig automatikusan felismertetem vele hogy melyik szerverről szedje, de aztán vagy nem találja a file-t, vagy nem tud csatlakozni, vagy letölteni nem tudja. de mondom, ha manuálisan letöltöm a bios-t neki akkor nekem megírta/frissítette a bios-t.
jah, és adataimnál is benn van hogy A7N8X Deluxe-om van ...
[Szerkesztve] -
Lajtorja
aktív tag
Lehet nekem is kéne vmit csinálni a biossal. Asus a7v600, nem bootol, egyet csipog, kép van, bill.-en az összes lock egyszerre felvillan háromszor utána numlock meg semmi nem reagál. Nem tudok belépni biosba, ''pnp init completed'' az utolso post msg amit kiir, utána villogo kurzor, csak power off-ra és resetre reagál. Probáltam más táppal, más vgaval, más rammal... help kéne. (barátnőm gépe :))
-
adam1
aktív tag
Szivesen, ezért is van ez a forum.:C
-
B75
csendes tag
Köszönöm a segítséget Adam1-nek ha ő hívott telefonon! 1 nap alatt megírták a bios-om. Óva intek mindenkit az asus update használatától. Máig sem értem miért nem sikerült biost frissítenem vele pedig erre találták ki. Ha nem volt engedélyezve a biosban az írása akkor ezért nem értem, ha meg engedélyezve volt akkor meg miért nem írta meg rendesen? Tuti jó biost próbáltam rátenni, mert most már azzal ketyeg.
Még egyszer köszi! -
adam1
aktív tag
Ha elkurod a biosod a mikrolink kft,budafoki uton 250ft megcsinalja hivd fel menni fog.
-
B75
csendes tag
Mégis nekem volt igazam légyszi segisetek Budapesten hogy tudnám megoldani aki tud segiteni az hívjon a 06705326047- es számon vagy ide írjo és a haverom megnézi mert ezt már nem én írom :((( elöre is kösz csáko.
-
mr_knight
senior tag
Indisd már ujra. Nem lesz semmi baja mert irásvédett és pont azt nem tudja átirni amin be BOOTol
-
B75
csendes tag
UP!
Tehát biztos nem sérült a bios? Működhet jelen pillanatban a gépem sérült bios-al?
Az akció óta még nem indítottam újra! -
B75
csendes tag
Attól rémültem meg, hogy első lépésben törölte a bios, másodikban megírta az újat, és az ellenőrzésnél volt a hiba. Ha le van tiltva az írás akkor miért mutatja, hogy sikerült? Én tuti nem kapcsoltam be a biosban. Még várok pár hozzászólást és kikapcsolom a gépet, kiderül mi lesz.
-
B75
csendes tag
Akkor kikapcsolhatom a gépet? Nem tettem így tönkre a biost? Ettől félek igazán, de ha nem tudta módosítani akkor OK.
-
VENDI
tag
Vagy pl.BIOS WRITE PROTECT
[Szerkesztve] -
Dj_K1LLeR
csendes tag
Hi all!
[Szerkesztve] -
moonman
titán
jaja ''enable bios flash'' néven keresd.
-
B75
csendes tag
Sziasztok!
SOS a dolog ezért nyitottam külön topicot de írtam az asus a7v8x-x fórumba is.
A következő problémám lenne: asus update programmal próbálom windows alól frissíteni a régi 1003-as biosom 1013-ra, de a harmadik lépésnél a verify rom-nál megakad: ''Fail to verify EEPROM with new bios image. Please press FLASH button to try again or EXIT to abort.''. Próbáltam más verziójú biosokkal is de ugyan ezt teszi. Kérdésem: nem sérült-e a biosom, tudok-e floppyról frissíteni az EZ Flash-el?? Miért nem frissíthető Asus Update-el a biosom?? Vagy ez normális, hogy az első két lépés sikere után elakad az ellenőrzés közben?? EZ Flash-nél csak a 262144 méretű awd file-t kell a floppyra másolni??
Átolvastam több fórumot is de nem jutottam előrébb.
A segítséget előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest