- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
B75
csendes tag
Húzós a kiszedése a PMC flashnek mert 4 oldalas, körben vannak a kivezetések...vigyázz ne feszegesd, megpattanhat, bár nem könnyen. Két sarkán ki van vágva a tok, ott próbálj alányúlni. Legjobb mindkét oldalán feszíteni egyszerre. Biztos van erre célszerszám, én egy erős drótot hajtogattam, kicsit beajtva a végeit amivel alá tudtam nyúlni és óvatosan kimocorgattam. Biztos megy egyoldalon bicskával nekiesve is de ezt inkább felejtsd el. Két kis csavarhúzóval is elég nagy szívás, nagyon feszül!
-
B75
csendes tag
-
B75
csendes tag
válasz
#90996736 #16 üzenetére
Szia mgzsolt!
Nálam simán megjelent a laphoz készült biosok listája az update programban, csemegézhettem belőle, külön le is töltöttem párat. Az asus oldalról is letöltöttem egyet-kettőt összehasonlításképpen, de megegyeztek. Én is file-ból frissítettem a netes után és mégsem lett jó. Nem értem a szisztémáját a programnak, sokkal biztonságosabb működést vártam tőle!!
Lajtorja!
Én is kurkásztam a bnőm biosában mikor is nem indult újra a gép, biosig sem jutott el. Valszeg túlhajtottam. Valami derengett, hogy kis kapcsolóval vagy jumpert áttéve másik állásába alapra lehet állítani a biost. Ez segített, beindult utána a gép. Esetedben ez nem tudom segít-e, én másra gyanakszom. Gondold át mivel idézted ezt elő. -
B75
csendes tag
Köszönöm a segítséget Adam1-nek ha ő hívott telefonon! 1 nap alatt megírták a bios-om. Óva intek mindenkit az asus update használatától. Máig sem értem miért nem sikerült biost frissítenem vele pedig erre találták ki. Ha nem volt engedélyezve a biosban az írása akkor ezért nem értem, ha meg engedélyezve volt akkor meg miért nem írta meg rendesen? Tuti jó biost próbáltam rátenni, mert most már azzal ketyeg.
Még egyszer köszi! -
B75
csendes tag
Mégis nekem volt igazam légyszi segisetek Budapesten hogy tudnám megoldani aki tud segiteni az hívjon a 06705326047- es számon vagy ide írjo és a haverom megnézi mert ezt már nem én írom :((( elöre is kösz csáko.
-
B75
csendes tag
UP!
Tehát biztos nem sérült a bios? Működhet jelen pillanatban a gépem sérült bios-al?
Az akció óta még nem indítottam újra! -
B75
csendes tag
Attól rémültem meg, hogy első lépésben törölte a bios, másodikban megírta az újat, és az ellenőrzésnél volt a hiba. Ha le van tiltva az írás akkor miért mutatja, hogy sikerült? Én tuti nem kapcsoltam be a biosban. Még várok pár hozzászólást és kikapcsolom a gépet, kiderül mi lesz.
-
B75
csendes tag
Akkor kikapcsolhatom a gépet? Nem tettem így tönkre a biost? Ettől félek igazán, de ha nem tudta módosítani akkor OK.
-
B75
csendes tag
Sziasztok!
SOS a dolog ezért nyitottam külön topicot de írtam az asus a7v8x-x fórumba is.
A következő problémám lenne: asus update programmal próbálom windows alól frissíteni a régi 1003-as biosom 1013-ra, de a harmadik lépésnél a verify rom-nál megakad: ''Fail to verify EEPROM with new bios image. Please press FLASH button to try again or EXIT to abort.''. Próbáltam más verziójú biosokkal is de ugyan ezt teszi. Kérdésem: nem sérült-e a biosom, tudok-e floppyról frissíteni az EZ Flash-el?? Miért nem frissíthető Asus Update-el a biosom?? Vagy ez normális, hogy az első két lépés sikere után elakad az ellenőrzés közben?? EZ Flash-nél csak a 262144 méretű awd file-t kell a floppyra másolni??
Átolvastam több fórumot is de nem jutottam előrébb.
A segítséget előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged