- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Szia !
Van már ilyen topik de mivel az elég kihalt/inaktív így azt nem ajánlom! Helyette a kérdésedet az Azonnali alaplapos kérdések órája (kiemelt téma) topikba tedd fel ott biztos tudnak neked segíteni! -
ZetorGumi
addikt
Nemrégiben vettem egy Asus SIIF Lapot, Pár merc működés után CPU INIT Hibát ír, és a POST-ig se jutok el, próbáltam már több processzorral, táppal, Memóriamodullal, de semelyik sem hozott változást.
Valakinek valamiféle ötlet/segítség a megoldásra?
Akinek már volt ilyen gondja, és meg tudta oldani, az kérem írjon, hogy mi volt a megoldás. köszönöm.[link] Ő lenne a problémás lap (Mármint a specifikációi).
Köszönöm. Zetor.
Utóirat: Ha már van ilyen totyik itt, akkor elnézést, hogy csináltam másikat, nem láttam itt fenn.
Aktív témák
- E-roller topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest