Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
stafff71
üzenetére
Persze, hogy lassú... Eleve két HDD-t kell kezelnie, ráadásul az egyik NTFS (ha jól rémlik), és ez ugye még mindig egy router, és nem szerver! Nem értem miért nem másolod PC-n, ha sok az adat? Mármint nem így PC-n, hanem, hogy PC USB-re kötöd mindkét HDD-t!
Routeren futó filekezelő az mc! PuTTY-ba beírod, hogy...
screen
mcElindítod a másolást, majd CTRL+A és utána D! És bezárhatod a PuTTY-ot!
Ne lepődj meg, kicsit szét lesz zuhanva a kép, de működik...
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm a segítséget, ahogy látom sajnos ez sem gyorsabb mintha windows-ról indítva másolnám.
Nem tudom létezik-e olyan file kezelő, amit maga a router futtat, és a másolás elindítása után ki kapcsolhatom a PC-t.
Ha van valamilyen alkalmazás ami ezt tudja, akkor nem gond a sebesség, mert a router 24/7 bekapcsolva, amikor alszom akkor meg mehet ezerrel. -
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Arra gondoltam hogy valami a file-okkal lehet, mert ha mappástól húzom át őket, a nagy video file-kat nem másolja át, csak a képet és NFO file-t. Valamiért nem kezeli rendesen a videókat (10-15 GB), és érdekes hogy kiírja hogy sikeres másolás, de a file nincs ott ahol lennie kellene.
Ha nem nagy kérés leírnád hogy a PuTTY-ban hogyan lehet másolni mappákat, mert akkor megpróbálnám azt is. A másolási sebesség windows-on keresztül nagyon lassú, csak 2-3 MB/sec. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
stafff71
üzenetére
Hmm... Hát akkor sajnos passzolnom kell a kérdést, bár igazából én nem is használtam ezt filemanagert soha! De miért nem másolod mondjuk mc-vel PuTTY-ban? Persze ha nagyon sok az adat, akkor meg célszerűbb lenne mindjárt PC-re kötni, mert amíg a router átmásol mondjuk többszáz GB-ot egyik HDD-ről a másikra, addig megőszülsz!
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
stafff71
tag
Sziasztok!
Nagy nehezen eljutottam hogy a tomato/extplorer-ben megtaláltam a routerhez csatlakoztatott merevlemezeken levő filmeket, viszont nem engedi őket másolni egyik helyről a másikra, törölni azt lehet. Próbáltam FTP és extplorer módban is. Akinek van tapasztalata az extplorer használatában, vagy van valami egyszerűbb ötlete a routrhez csatlakoztatott merevlemezek közötti file másolásra, kérem ossza meg tapasztalatait.
Előre is köszönöm. -
Claude Leon
senior tag
Szerintem a speedtest relevánsabb, de nekem néha túl nagy értékeket adott, bár ez lehet a szervereik kapacitásának a következménye is. De nem a szerver adatkapcsolati lehetőségeinek, hanem pl. kisebb vas, aztán több kapcsolatnál ez már befigyel.
Vagy csak szimplán a kisebb tesztadatmennyiség is okozhatja, hogy a rövidebb idő alatt az útvonlak nem épülnek fel annyira, de ezért is lehet reálisabb, mert jobban tükrözi az átlagfelhasználást.Ami különösen tetszik pl. a pingek maximumát is jelzi, és a stabilitási %, az is kegalább olyan fontos paraméter, mint a maximális sebesség,(szmájli)
Szerintem reklamációra nem igazán alkalmas, tekintve, hogy a szolgáltatóknál is sokszor parasztvakítás a maximális sebesség, a garantáltat pedig általában hozzák is, hiába szerepel az több mérettel kisebb betűtípussal
-
kandban96
csendes tag
válasz
stafff71
üzenetére
Ez tényleg lassú...jó, hogy tűröd. Én már akor is morgok, mikor nálam időnként nem akar 10MB/s-al menni...lehet, hogy átértékelem...
Egyébként nálam felére csökkentette az USB sebességet, amíg ki nem kapcsoltam
a "USB application - Servers Center - Media Server" pontban a "DLNA media servert".
Ha DLNA enabled be van kattintva, 5-6MB/s (=40-50Mbit/s),
míg ha nincs engedélyezve, akkor 10 MB/s feletti a WD külső vinyóra írás.
Olvasás 15-18MB/s. Ez lenne a normális. Gyári FW, 3.0.0.260.
Pedig már gondolkodtam, hogy kipróbálom a Tomato-t...lehet, hogy még várok... -
VGYke
addikt
válasz
Claude Leon
üzenetére
Akkor már vagyunk (ahogy elnézem a felhasználói listát Mo-on) vagy ketten, akik használjják.

Szerinted sebesség tesztek terén melyik mérés a releváns? Mert ugye a router buheráción túl, ki lehetne mutatni a NET (kinél mi) szolgáltató hibáit is... és lehetne reklamálni, ha valami az átlagtól eltér...
-
stafff71
tag
A másolási sebesség a routerhez csatlakoztatott ext3 és NTFS HDD között, PC -ről indítva kriminálisan lassú (2Mb/sec).
Van valami egyszerű megoldás, hogy ha csak a routerhez csatlakoztatott HDD-k között akarok másolni, főként nagy file-kat, akkor csak elindítanom keljen PC-ről, és utána ki is kapcsolhatom, értem ezalatt hogy a router vezényli a másolást nem a PC.
Ha valamit PC-ről másolok fel a routeren levő HDD-re szintén nagyon lassú (2-3 Mb/sec), ez általános vagy valami nem jól van beállítva és lassítja?
Van valakinek ötlete mi okozza, hogyan gyorsíthatnám fel, láttam adatokat 10 Mb/sec feletti másolási sebességről is? -
VGYke
addikt
válasz
üzenetére
Nekem nagyon bejött egy másik sebességmérő oldal, a SPEEDMETER.
Ha létrehozol egy saját fiókot, jó sokáig megőrzi a mérési adataidat, nem kell elmenteni, felírni, stb.:
Igaz, nem mér ugyan olyanokat mint a Speedtestnet, de pl. router buzerációnál jól jön, ha nem kell felírogatni a méréseket, hanem a honlapon egyben látom az eredményeket.
Bocs az offért!
*szerk: és még valami: fiók adataimnál a mindennapi e-mail címemet adtam meg, a honlap irányából, vagy hozzá kötve egyetlen spam nem jött. Azaz a "mindennapi" e-mail címemre egyetlen spam sem érkezik, meggondolom hová adom meg, féltem is a speedmeter-től, de alaptalan volt, nem él vissza az adatokkal. -
golya87
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha jól értékelem a hibajeleket, akkor IP-t nem kap a guest wifin az eszköz. Igazából ez ilyen e-penis dolog, villogni jó.

Közben lenne egy másik kérdésem is. DNSMasq-ba betettem ezeket az értékeket, de nem működnek:
address=/router/xxx.xxx.xxx.xxx
De nem működik, igaz a routert már https kapcsolattal lehet elérni. Ja és https-hez hogy lehet CERT-et csinálni? Ami az oldaladon van fenn lighttpd tanusítvány készítés az erre való?
-
golya87
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megcsináltam, de az iPad/S3-ast dobálja lefele. De hogy ezt most azért csinálja, mert nincs netre kötve a router, vagy valami egyéb miatt azt nem tudom. Annyi, hogy MAC cím szűrés és Ip cím hozzárendelés van beállítva, így lehet hogy az iPaddel ez a gond, viszont az S3ast nem értem.
-
golya87
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hello
Ez alapján csinálgatom a guest wifit. Itt van benne egy olyan rész, hogy külön Vlan-t kell csinálni a Virtual Wifinek, ez eddig ok. De ha én ehhez a LAN1(br1) porthoz nem rendelek hozzá egy portot se (a Vlan fülnél), akkor fog működni? Vagy ha hozzárendelek egy portot, akkor - az én értelmezésemben - a negyedik LAN portba csatlakoztatott gép is ebbe a hálózatba kerül, amiben a Guest wifi is van.
Sry a láma kérdésért, de nekem kicsit magas ez az egész, ráadásul még angol is.

Köszi a segítséget!
-
dni
őstag
Sziasztok,
pptp vpn szervernek szeretném használni a routert Tomato fw-el. Az volna kérdésem, hogy mit jelent az alábbi kapcsoló és a hozzá tartozó lehetőségek?
Broadcast Relay Mode:
- LAN to VPN clients
- VPN Clients to LAN
- BothVálaszaitokat előre is köszönöm.
-
golya87
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
+1
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
nekem ez van fent:
tomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-104-AIO -
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A legutolsó 104-es shibby féle AIO.
-
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azt hogyan kell?
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megpróbáltam, de sajnos nem látja a TV újraindítás után sem, nem tudom hogy a SAMBA is engedélyezve van, nem-e az zavar be?
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
stafff71
tag
A router az általa exts3-ra formázott merevlemezt DLNA-n keresztül megosztja, látja a TV is, de a másik USB-n levő két partíciós NTFS-t nem tudom DLNA-n megosztani csak FTP-n keresztül, a PC hálózati meghajtóként látja, de a TV sehogy.
Kifogytam az ötletekből, nem tudom lehet-e egyáltalán? Ha valakinek van ötlete kérem segítsen, mit állítsak a tomatoban. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
+1
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Hi!
Csináljunk már egy kis felmérést, mert privátban felmerült a hardver verzió kérdése, de én igazából eddig csak H/W Ver: B1 típussal találkoztam! A kérdés tehát, hogy ki mit lát a router alján...?!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Na, ha elottem lesz a tomato akkor probalom ezt ertelmezni. Koszi.
-
törölt tag
Olyat találtam ki, hogy csinálnék egy vendéghálózatot wifi-n. Nem tudnának lokális hálót használni csak netet, amúgy open lenne. Viszont szeretném, ha max. 250kB/s-el tudnák használni. Hogyan tudnék az ilyen hálózatra csatlakozott kliensekre limitet beállítani? Most gyári firm van, de gondolom az felejtős. Tomato tud ilyet?
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tökéletesen működik, köszönöm a segítséget, az rtorrentel letöltött egy filmet a rácsatlakoztatott HDD-re, látja TV, meg tudom nézni a számítógépen keresztül. Nagyon szuper, még egyszer köszönöm! Eddig maximálisan elégedett vagyok vele.
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
stafff71
üzenetére
Amik ott voltak, azok a /rootfs mappa kivételével kellenek! A két darab file törölhető, a /rootfs mappa szintén, a /www kell a webszervernek, a másik a weblognak, az /rtorrent/session mappát kezeli a rendszer, az /rtorrent/work alól törölheted ami nem kell, de lehet törölni a webes felületről is, ha az adat törlését választod a torrent eltávolításánál! A lost+found törölhető, az /ados pedig az ftp és http letöltő kliens mappája!
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
stafff71
üzenetére
Jaa... Szóval a jelenlegi HDD, pontosabban a harmadik partíció tartalma az, ami a /nas mappa alatt látható! Ezen belül simán létrehozhatsz másik mappát, és azt csinálsz, amit akarsz! A /nas mappán kívül viszont nem írható a filerendszer, tehát oda ne akarj semmit létrehozni... Pontosabban vannak részei amik írhatók, de az vagy a rendszernek van fenntartva, vagy ramdrive, vagy egyéb... Szóval adatokkal maradj a /nas mappán belül, és azt oszd el tetszésedre!
A /nas mappa a flash-ben van, és ebbe van csatolva a HDD tartalma, tehát a HDD-re a /nas mappa mellé nem tudsz semmit létrehozni, mert ez a hely nem is létezik! Úgymond a /nas mappa van kívül, és ebben van a HDD!
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A routerhez csatlakoztatott ext3-ra formázott merevlemezen, a nas mappa mellé, hogy a filmekkel azt tudjam megosztani mindenki részére a hálózaton.
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Sikerült, nagyon köszönöm a segítséget, igazából most kezdem próbálgatni. A letöltés az rtorrenttel már megy, látja is a merevlemezt. Kezdi beváltani a hozzá fűzött reményeket, mármint energia takarékosan computer nélkül letölteni.
Ha új mappát akarok létrehozni, azt hogyan lehet? Tehetem egyenesen Windows-ból? -
törölt tag
válasz
üzenetére
Nálam is csak 1 nap után derült ki minden. Nálam ugyan csatlakozott, de néha a gugli kezdőlap sem jött be, máskor pedig gyors volt minden oldal, aztán ismét nem jöttek be oldalak. Telefonáltam este nekik h valami gond van. Kicsit várnom kellett aztán az ügyfeles közölte, h tényleg van valami hiba, de náluk és felvette a hibajegyet. Másnap szóltak telefonon, hogy javították. Mondom tudom, mert megy rendesen. Elnézést kértek (komolyan ezt tették) a hibáért és megköszönték a türelmem.
A lényeg, hogy a router (akkor még nem ez volt) hibátlan volt. És ezzel is elsőre csatlakozott, stabilan és kellemes sebességgel tartja is a hálózatot.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nem tudom milyen beállításra gondolsz? Semmi extrát nem csináltam. PPPoE -> Beírtam a felhasználónevet+jelszót. Már ment is, nem állítottam hozzá semmi egyebet.
Nem esetleg akkor próbálkoztál, mikor olyan 1-1.5 hete karbantartást végeztek és akadozott minden? Aztán 1-2 nap és beállították az új gépekhez a hálózatot és teker azóta rendesen?
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
stafff71
üzenetére
PuTTY-ban kiadva a fentebb is írt parancsot, fel kellene, hogy csatolja! Tehát a parancs még egyszer...
mount -t ext3 /dev/sda3 /nas
Ezután meg tudod nézni ismét a df paranccsal...
root@INT-ROUTER:/tmp/home/root# df
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
rootfs 8,4M 8,4M 0 100% /
/dev/root 8,4M 8,4M 0 100% /
tmpfs 125M 6,1M 119M 5% /tmp
devfs 125M 0 125M 0% /dev
/dev/mtdblock3 23M 840K 22M 4% /jffs
/dev/sda1 1012M 147M 866M 15% /opt
/dev/sda3 288G 165G 123G 58% /nas
root@INT-ROUTER:/tmp/home/root#Ha ekkor már szerepel benne a /nas mappa is, akkor jó!
/dev/sda3 288G 165G 123G 58% /nas
Ha nem, akkor minden bizonnyal kimaradt a formázás...
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem tudom hol ellenőrizzem a formázás meglétét, és sajnos a manuális mountolást sem tudom hogyan kell.
Kellene valami támpont, hogy el tudjak indulni.
Köszi az eddigi segítséget. -
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem tudom miért nem látok az auto mount résznél semmit,

A PUTTY-ban ha jól gondolom OK?
Ha látsz valami hibát, kérlek segíts mert elakadtam.
Persze alul látszik a winyo
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
matteo_szg
üzenetére
Szia!
Volt már, de köszönjük szépen!

-
matteo_szg
őstag
Üdv mindenkinek!
Aki találkozott már vele, annak nem lesz új az alábbi weboldal, ahol az AC66U gyári firmware felületén lehet végigszaladni. Aki viszont vásárlás előtt áll, előre megnézheti a firmware felépítését, funkcióit. Mivel elég nagy a hasonlóság az N66U és az AC66U között, ezért talán nektek is hasznos lehet.
-
törölt tag
Azt lehet tudni, h milyen nyeresegu antenna van a cuccon?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Persze, odafigyelek majd.

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Csupan szorakozasbol. Kifogastalan volt a tomato. Telepitettem a leirasod alapjan a cuccokat is, tokeletesen ment az is ha odafigyeltem a szovegre, ami egyebkent nagyon ertheto. A dd-wrt-t is kiprobalom majd. Tudod, affele kivancsisag hajt most az uj szerzemeny irant.

Amugy a legujabb 260-as vegu gyar fw-ben talaltam egy durva bugot. 5GHz 80mW alapbeallitas, 2.4GHz 1mW es megsem vette lejjebb. Tuti, mert a masik 19 AP kozt el kellett volna veszni az en jelemnek, de a lakas masik vegeben is kb. -35dBm volt csak a csillapitas. Masreszt hiaba valtok at idozonat Us-re, max. 100mW a beallithato 2.4GHz-en.
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
a gyári fw-ben is találtam ilyet: a 2.4es 0-100 mW között állítható, a 5Gh 0-200 között. A gyári érték mindkettőnél 80. Viszont a te tomatos screenshotodon láttam egy korábbi posztban, hogy nálad ez 42-n van és nincs ezzel gondod.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
InFRaReD
üzenetére
Igen, Tomato-ban van lehetőség TX Power állítására! Hogy aztán milyen eredményt fog hozni, ezt előre megmondani nem tudom! De senki más sem!
Az 5GHz-et sajnos sokkal inkább csillapítják a tereptárgyak (falak, stb...) mint a 2.4GHz-et! Minél magasabb egy rádiófrekvenciás adás rezgésszáma, annál inkább érzékeny az akadályokra! Ezért van az, hogy például a műholdas TV adásoknak 10-12GHz, már egy fa lombja is betesz, viszont a CB rádió ~27MHz simán átmegy mindenen!
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hi,
van esetleg valami ötleted hogy mivel tudnám javítani a jelerősséget? A lakás távoli pontján (kb 15méter) nem igazán akarnak felcsatlakozni az eszközök (belvárosi oldschool ház). Van erre valami paraméter állítási lehetőség esetleg?
Az éter durván szennyezett, viszont stumblerrel végignéztem, a 2.4es és az 5GHz-es tartományt is olyan csatornára állítottam, amit a környező routerek nem használnak. Az 5GHz hatótávját én elég rövidnek találom, ott a channel bandwithet visszavettem fix 20MHz-re az hátha segít. Gyári fw-en vagyok - tudom te Tomato-n
Esetleg abban ilyesmi? Köszi! -
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azt csináltam, hogy visszatettem a tomato-t és annak a webfelületén frissítettem. Úgy megcsinálta. Bejelöltem az NVRam törlést is. Amúgy a törlés megvolt a CFE frissítésnél is.
-
törölt tag
Hat, tomato mar nincs meg csak a cfe maradt. Elmeletikeg a legujabbat akartam feltenni. rt-n66u_3.0.0.4_260.trx
-
törölt tag
Tomato utan szeretnem visszatenni a gyari fw-t. CFE-n keresztul feltoltom, restore Nvram, de nem jon be semmi csak a Cfe.
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nincs, mert win7 lemezkezelővel mindent töröltem.
-
stafff71
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megpróbáltam, mindent úgy csináltam ahogy le van írva, de az ellenőrzésnél nem látom az új partíciókat. Lemásoltam a PUTTY-ból a partcionálást és a mountolást is de nem tudom mi lehet a hiba?
Egy 2 Tb winchester-t tettem rá, lehet hogy az a gond? -
törölt tag
Ejj, de hü**e helyre tették a ki-bekapcsoló gombot. Pont at USB mellé. Laza mozdulattal kikapcsoltam egy csatlakoztatásnál

-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Gyorsan megcsináltam mikor most írtad.
Viszont nem lett kevesebb adat tárolva.Total / Free NVRAM 64.00 KB / 38.26 KB (59.78%)
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ajjaj. Azt kihagytam.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Tényleg, Te megcsináltad az NVRAM törlést flashelés után?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Tényleg. Ez de jó. Kell is nekem mert a laptopon kétféle módon is csatlakozom, viszont eddig más IP-t kaptam. Most meg tudom csinálni ugyanarra. Köszi

-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor mégsem azt találtam meg. Én a Basic/Static DHCP-vel próbálkoztam. Bár lehet ugyanarról beszélünk. Fura, h két MAC címet lehet beírni.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A lényeg, hogy hátradőlhetek és biztonságban érezve magam, a kezdők magabiztosságával frissíthetek

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Majdnem így van... Ezt valóban nem írja felül egy fw sem, de ez nem a gyári firmware része, hanem a bootloader-é, aminek a neve CFE, ezért is CFE miniWeb Server!
Ez olyan mint PC-n a BIOS, az mindig állandó, függetlenül attól, hogy Linuxot, Win7-et, vagy XP-t, vagy mit telepítesz rá!
Az AIO-t, abban benne van minden! "All In One"
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm. Ez a webserver olyan része a gyári firmware-nek, amit a más FW-k nem írnak felül és hiba esetén is behozható és flashelhető vissza a gyári ROM?
Innét melyik fw-t töltsem le?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Én lighttpd webszervert használok, azt fel is teszi a script, ami a fentebb linkelt oldalon van! Ext2-t lehet használni minden további nélkül... PHP felmegy a webszerverrel együtt, MySQL leírás itt! FTP a firmware része, mailszervert passzolom... Ha ITT találsz, akkor sima ügy!
ipkg update
ipkg install csomagneve -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
14-es csatorna elérhető Japan régióra állítva!
Tomato nem megy fel a gyári fw-re, csak recovery módban tudod feltenni! Ehhez kell a gépen fix ip, csak kábelen tudod csinálni, viszont rt-n66u-ban van cfe webszerver, szóval egyszerű a flashelés!
Javaslom a 64K NVRAM-os verziót, mert a kisebb, 32K-s hamar betölti az NVRAM-ot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.