- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
ASUS RT-N56U és RT-N65U Wireless-N Gigabit útválasztók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfire44
tag
válasz
Gubek-Einste #2639 üzenetére
Természetesen megnéztem milyen verzió. De ahogy fent írtam is ,végül is mindegy a verzió szám mert mást nem is engedett frissíteni mint amit feltettem.
De ami a poén hogy a hátuljára RT-N56U van írva a matricára csak egy fw szám van írva,na azt töltöttem le és azt próbáltam meg feltenni ,az pedig a v2/B1-é. A telepítő lemezén is v2/B1 áll ill maga a működő fw is annak írta. De ugye még mindig ott vagyok megakadva hogy mást nem engedett feltenni,és a gyári fw közben meghasal......Nem egy telefontra routerre húztam már mindenféle falusi fw-t de olyan még nem volt hogy gyárira való visszaállitásnál valami megpusztuljon.
Ui.:linket nem tudom megnyitni.
Azt mondja a gépem hogy dugjak be egy hálózati kábelt.......
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest