- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt_to
tag
Próbáltam neked előbányászni egy jó kis oldalt amit akkor mentettem el amikor ezzel foglalkoztam, ahol részletesen le volt írva az entware, plex, debian, transmission stb. telepítése szájbarágósan, de sajnos az oldal már nem elérhető.
https://hqt.ro/plex-media-server-on-asuswrt-armhf-routers/Nekem annak idején itt a fórumon azt tanácsolták az ebben járatosabb kollégák, hogy mindjárt a Merlin fw-t telepítsem a stock fw helyett (mert másképpen nem is lehet telepíteni ezeket a plusz szolgáltatásokat talán?!), viszont azt nem tudom az általad kinézett routerekre a Merlin telepíthető-e.
Személy szerint én csak akkor javasolnám neked ezt a mókolást ha van valami tapasztalatod linux terén (nekem sajnos semmi sem volt, ezért tartott 2 hónapig is amíg össze tudtam szedni hozzá a számomra is használható szájbarágós leírást és "tudást"), valamint ha van elhivatottságod és kitartásod. -
totomusic
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kerékpársportok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1 humoros
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest