- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
V.Stryker #17980 üzenetére
Ahogy írtam, nekem 1 éven belül 2x volt problémám az Asus DDNS-sel, akkor utánaolvastam ennek a DDNS-nek, ki mit használ, kipróbáltam néhányat, aztán az Afraid-nál ragadtam, könnyebben tudom költöztetni, másik router vásárlása esetén ugyanazt a DDNS-t tudom használni, könnyebben és gyorsabban kap tanúsítványt.
-
TOZ
addikt
válasz
V.Stryker #17978 üzenetére
Szerintem felhasználás függő, hogy mi a megbízható.
Nekem évek óta tökéletesen megfelele. Nem igazán emlékszek olyanra, hogy lefingott volna, amikor kellett. Nem vagyok "ipari" fogyasztó. Néha kell valami a nas-ról, vagy elinditani egy-egy "kölcsönzést", arra azt mondom hiba nélkül alkalmas. -
blakey
titán
válasz
V.Stryker #17978 üzenetére
Amikor működik, akkor igen, megbízható, de ha 1 év alatt 2x történik valami, akkor nálam már váltásra kényszerítő tényez. A sajátján kívül más DDNS id kezel, akár ingyeneseket is, duckdns, dynu, afraid, dns-o-matic, stb. Mindegyiket használtam, az afraid "tetszik" a legjobban, most is azt használom és pl. a NAS-t is ezen keresztül érem el.
-
-
válasz
V.Stryker #13343 üzenetére
Bár nem ez a gond, de, amint Tamarel írta, ha az OVPN-szerver magán a routeren fut, nem kell port forwarding. Gondolj csak bele: maga a router magán belül elég rendesen rendezi a saját dolgait, a saját maga által futtatott szoftvert hozzáférhetővé teszi a saját interfésze számára.
Akkor kell portátirányítás, ha a szerver valahol a hálózaton a routeren kívül fut. Akkor azt ugye össze kell kötni az internettel, azaz továbbítani a portot.
MaCS
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Fűnyíró topik
- Bittorrent topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest