- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alajos85 #25297 üzenetére
Haha, én megértelek téged. Nekem is szokott olyan lenni, hogy ellenállhatatlan késztetést érzek egy új kütyü iránt, és olyankor szelektíven olvasok, keresem az okokat, hogy miért is KELL nekem azt megvenni.
A GT-AX6000-et például azért vettem meg az AX92U helyett, mert ebben van VLAN, és az albérlőt, aki a szomszéd lakásban lakik, le tudtam választani a saját hálózatomról anélkül, hogy másodlagos routert kellett volna üzembe helyezni. De speciel ez egy valós igény, és nekem valamit mindenképpen lépnem kellett, hogy megoldjam a problémát. És végül a két router helyett az egy erősebbet és VLAN tudót választottam.
Viszont ez az AX6000 annyira bitang erős és annyira hibamentesen működik, hogy ezt tényleg nem fogom lecserélni, csak ha már valami baja lesz, vagy lesz valami új valós igényem, ami miatt le kell.
Amit írtál 10-15 eszköz az csekélység, nekem 25 eszköz lóg rajta, és meg sem kottyan neki, közben gigabiten tölthetem NAS-on a torrenteket is, ez a router betonstabil.
-
Csorbi
addikt
válasz
Alajos85 #25293 üzenetére
Amiket írsz, azok alapján nem látok valós igényt, csak tényleg a must have érzés beszél belőled.
Tök egyértelmű jelek:
"nincs konkrét problémám az AX6000-rel – jól működik"
vs.
"a meglévő, Wi-Fi 6-os eszközökön is segíthet a stabilitásban, kisebb késleltetésben vagy épp a terhelés elosztásban" -
Csorbi
addikt
válasz
Alajos85 #25291 üzenetére
Van-e bármi gond jelenleg az AX6000-el? (teljesítmény, router erőforrások kimaxolása, kihasználatlanul maradó sávszélesség, rácsatlakozott eszközök teljesítménye, stb.)
Van-e WiFi 7-es eszközöd? Tervezel-e mostanában venni?
Amiket olvastál róla, az mind relatív (milyen másik routerhez viszonyítva, és mennyivel jobb), de legfőképp marketing -
TeeJay
félisten
válasz
Alajos85 #9086 üzenetére
Mai napig tökéletes router
2antennás telefonnal mérek 600-630megabitet
Egyelőre egyetlen AX-es eszközünk sincs, 3darab AC-s telefon van ami 2 antennás meg a gyerek 2antennás TP-Link PCIe AC wifikártyája illetve az új TV amiben van még AC wifi de azt kinyomtam mert LAN-on használomSemmi értelmét nem látnám elverni új routerre amikor sosem használnám ki
De te tudod mennyit akarsz el locsolni erre -
-
norba69
senior tag
válasz
Alajos85 #6510 üzenetére
Valami használt, occsó sff konfig, jókora ssd-vel, vagy merevlemezzel.
Mondjuk a pc-maxtól egy Lenovo M72e Tiny, egy nagyobb ssd-vel.
De ha csak egy-két film hetente, azt inkább intézd a gépeddel, bekapcsolva hagyod nap közben (ha éjjel zavar a hangja) és gyorsan megvan a kötelező seedidő. -
-
norba69
senior tag
válasz
Alajos85 #6507 üzenetére
A routerre kötött hdd az egy minimálizé. Erősen korlátozott teljesítmény.
Ha normális tempó kell, akkor nas, vagy háziszerver a megoldás.
A routerek nem integrált csodakütyük, amik egyedül kiváltanak minden mást.
Ha torrentezni akarsz normális tempóval, az bizony jókora erőforrásokat igényel. -
-
woodworm
veterán
válasz
Alajos85 #1413 üzenetére
Az ac65p és a 85p teljesen ugyanaz, csak a nevük más. A megadott specifikáció ellenére, az előbbin nincs semmiféle korlátozás, ugyanazt tudja, mint a nagyobb testvére. Jelenleg az alza.hu-n kuponnal 21-22 ezer. Ha kifogyott is a készlet, érdemes figyelni, mert mindig előkerül pár db.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest