- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboi6512
őstag
Belépsz a routered kezelőfelületére.
Ott kiválasztod a Vezeték nélküli -sáv- 2.4 Ghz opciót- A vezérlőcsatornánál fogd látni.
Itt egy példa rá
Részletesebb. -
-
-
NORBl
aktív tag
Beszéltem Asussal, és Telekommal is.
Telekom álltal a sagemcom router át lett állítva bridge állásba, de az asus routeren nem állítottam be a telekomos sagem álltal használt felhasználó - jelszó párost, mégis működik a kapcsolat.
Érdemes vissza allíttatni normál router funkcióra, vagy hagyjam? Mert így az asus sugároz csak wifit, a sagem nem. De akkormeg lehet megint nem lesz jó.
-
NORBl
aktív tag
Már nincs. Azt írta Csatlakoztatva amikor jó volt, volt iptv, wifi minden, kb 2 percre rá semmi, kép megáll, wifi elmegy, vissza jövök géphez, bent vagyok asus kezelőbe F5 és Nincs hálózati kapcsolat
Jó mondjuk nem jelentkeztem ki asus progiból, hanem csak rádugtam 3 ethernetet, úgy, hogy a gép az maradt kábellel összekötve.
-
Ilyet ("Az ISP DHCP funkciója nem működik megfelelően" <> "Nincs hálózati kapcsolat")
nekem akkor csináltak az Asus routereim (N18 és AC87 egyaránt), amikor egy LTE modemtől kaptak netet. A megoldás az volt, hogy nagyon sokáig kell hagyni magához térni, esetlen ki-bekapcsolni a WAN-kapcsolatot, és utána várni vagy 5-10 percet.Egyébként a jelenlegi Mikrotik LTE egységemen is több perc, amíg "Az ISP DHCP funkciója nem működik megfelelően" eltűnik, de a jelenség nem LTE-specifikus, mert amikor én panaszkodtam erre, akkor sokan vezetékes kapcsolatról is erre panaszkodtak.
Nem az Asus router hibája, hanem a modemé.
MaCS
-
-
-
vargalex
félisten
Milyen neted van? Van szolgáltatói eszköz? Ha igen, akkor ez egy modem, vagy HGW (routerrel egybeépített modem) lehet, erről beszélt a kolléga. Az ebből érkező kábelt kösd össze a routered WAN portjával, a saját gépedet pedig a LAN porttal. Ha DHCP neted van, vagy legalábbis a szolgáltatói eszközből az érkezik, akkor rögtön mennie kellene így mindennek. Hacsak nem ugyan azt a címtartományt használja a szolgáltatói eszköz és a routered is.
Ha PPPoE neted van (felhasználó név/jelszó azonosítás), akkor a router WAN kapcsolatánál azt be kell állítani. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest